Praktik sökes inom upphandling och inköp mellan 23:e april – 29 juni 2018

Hej!
Therése heter jag och studerar på TUC Sweden i Stockholm till Strategisk Inköpare/Upphandlare. Mina studier påbörjades september 2017, i min utbildning ingår två perioder av praktik och den första praktiken är mellan 23:e april till och med den 29:e juni 2018. Innan denna praktik kommer jag ha läst klart kurserna: Kommunikation, Inköpsfunktionens roll och utveckling, Företagsekonomi, Processbaserad verksamhet, Strategiskt inköp, Kategoristyrning samt Upphandlingsprocessen och LOU.

Sedan några år tillbaka har jag velat jobba inom upphandling eller inköp, då jag anser detta yrke är en viktig samhällsnytta oavsett om det är inom privat eller offentlig sektor. På ett eller annat sätt så jobbar man för att gynna en hälsosam tillväxt för Sverige. Eftersom jag redan visste att jag ville inneha en sådan yrkesroll valde jag till slut att studera på en yrkeshögskola som strategisk inköpare/upphandlare.

Den första perioden av praktik ska ge mig kunskap om branschen, yrkesroller och arbetsmiljön hos företaget. Jag ska själv under denna period ha lärt mig att självständigt genomföra enklare arbetsuppgifter inom inköp och upphandling. Insikt i inköpsprocessen/upphandlingsprocessen och de arbetsrutiner som förekommer på denna avdelning.

Jag ser fram emot ett visat intresse ifrån er och gärna ett personligt möte eller ett telefonsamtal.

Ort: Hela Sverige

Kontaktuppgifter:

Therése Aspén
Thereseaspen@hotmail.com
070-970 06 90


Therése Aspén