Praktikplats, LIA sökes v.47-v.5

Hej,

Mitt intresse har alltid varit att handla korrekt och erhålla goda resultat vad gäller mitt agerande i arbetet och vardagslivet. Av denna anledningen intresserar offentlig upphandling mig då det omfattar lagar, regler och korrekt sätt att förfara. 

Bra upphandlingar med goda affärer är väldigt viktigt för samhället, då väl implementerade varor, tjänster samt förbrukningsmaterial medför goda resultat. Det är av denna anledning jag vill vara med och påverka förutsättningarna i offentliga upphandlingar.

Jag studerar för tillfället på Frans Schartaus Handelsinstitut på en yrkesinriktad utbildning med inriktning Offentlig Upphandling. Jag söker praktikplats (LIA, Lärande i arbete, 1) hos er under vecka 47 till vecka 5. Min strukturella förmåga och mitt ansvarstagande kommer att gynna arbetet under praktikperioden både i det självständiga arbetet samt i arbete med varierande arbetsgrupper.

Som person trivs jag med att arbeta i högt tempo samt parallellt med andra arbetsuppgifter. Det är viktigt för mig att alltid utvecklas och att ständigt sträva mot att bli bättre. Jag arbetar lika bra i grupp som ensam då jag är engagerad i allt jag gör. Som person hanterar jag stress väl. Tar jag mig an en uppgift försöker jag under alla omständigheter göra mitt bästa för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. 

Jag ser fram emot att höra från er.

Med vänliga hälsningar,

Isabella Pauluser
073-707 92 91
Isabella.pauluser@hotmail.com