Praktikplats sökes 10 veckor i vår 2021

Hej,

Jag heter Kalpana Pratihar och studerar min andra termin till Offentlig upphandlare på Frans Schartau Handelsinstitute, Stockholm. Mellan januari-mars 2021 ska jag ut på min första LIA praktik och söker nu en plats i Stockholmsområdet! Just nu söker jag en praktik plats inom offentlig sektor där jag får praktisera allt i samband med offentlig upphandling.

För att bli en duktig Upphandlare är mitt viktigt del mål med huvudmålet om att bli en framgångsrik jurist i Sverige. Tidigare har jag arbetat som advokat i indiska domstolar 9 år. Mitt jobb har improviserad min analytisk förmågan.

I mina två terminer på Offentlig Upphandlares utbildningen, har jag varit med i egna upphandlingsprojekt där har simulerat upphandlingar genom hela upphandlingsprocessen från upphandlar- och beställarperspektiv. Har tränat min kommunikativa förmåga både skriftligt och muntligt genom olika övningar samt lärt mig mer om förhållningssättet som tjänstemän inom offentlig förvaltning, både teoretiskt och praktiskt. Har även i projektgrupper genomfört behovsoch marknadsanalyser av branscher där de mest förekommande upphandlingarna sker. I kursen affärsrätt fördjupat kunskaperna inom bl.a. LOU, LUF, LUK och LOV samt avtalsrätt för praktiska tillämpningar av lagarna. En introduktionsutbildning i upphandlingsverktygen E-avrop och Visma TendSign har också genomgåtts.

I Sverige har jag läst ett flertal ämne och jobbat som lärarevikarie i åtta månader, samtidigt tog hand om min familj med två barn. Jag är driftig och duktig på att hålla flera bollar i luften.

Jag ser fram emot att få höra från er!

Med vänliga hälsningar,

Kalpana Pratihar
kalpana.pratihar@elevmail.stockholm.se
pratiharkalpana@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *