Praktikplats sökes 10 veckor under våren 2021

Hej,

Mitt namn är Niklas Jadell, 26 år gammal bosatt utanför Göteborg. Jag läser första året på Göteborgs yrkeshögskola, Yrgo, programmet heter ”Offentlig Upphandling” och innefattar kurser inom bl.a. inköp, arbetsrätt och det komplexa upphandlingsarbetet.

Just nu söker jag efter en praktikplats som har möjlighet att ta emot mig under perioden 12 april – 18 juni (10 veckor). Det kan självklart ske digitalt på distans och därför riktar jag mig nationellt, men att föredra vore omkring göteborgsområdet med förhoppning till ytterligare praktik senare under utbildningen när pandemin lugnat sig. Jag hoppas kunna göra min praktik på en arbetsplats med härlig gemenskap och arbetsmiljö då det är något jag verkligen värdesätter.

Jag skulle beskriva mig som en ordningsam person med brinnande nyfikenhet som alltid strävar efter att lära mig mer. I mina tidigare yrken har jag mött många olika människor vilket har lärt mig att möta människor på ett förstående och professionellt sätt. Mina tidigare kollegor beskriver mig som snabblärd med ett ständigt leende på läpparna. Under tre år var jag en förtroendevald politiker i Alingsås kommun, vilket gett mig förståelse för arbetet i en offentlig förvaltning.

Jag har en kandidatexamen i kostekonomi från Göteborgs Universitet, detta har gett mig fördjupade kunskaper inom ledarskap och livsmedel med anknytning till hållbarhet. Detta hoppas jag gör mig extra intressant när det vankas livsmedelsupphandlingar.

Jag ser fram emot ett personligare möte där jag kan berätta mer om mig själv och mina kvalifikationer.

Med vänlig hälsning,

Niklas Jadell
070-684 45 94
niklas.jadell@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *