Praktikplats sökes i Storstockholms November 2018 – februari 2019

Jag studerar till offentlig upphandlare, en heltidsutbildning vid frans schartaus handelsinstitut, och söker praktikplats (LIA, lärande i arbete) till hösten. Utbildningen är skräddarsydd för just offentlig upphandling och omfattar förutom LOU även juridik, ekonomi, strategiska inköp samt affärsengelska.

Min bakgrund omfattar mångårig försäljningserfarenhet i olika branscher men främst inom marknadsföring, Tele och IT tjänster, och i livsmedelsbranschen. Jag har en lång erfarenhet som inköpare av olika tjänster främst på privat sektor. Har även erfarenhet som KAM-säljare, och säljchef.

Jag har extremt god vana av förhandlingar och brinner för den goda affären. Har drivit både långsiktiga som kortsiktiga projekt. Har även hunnit driva eget företag i två olika branscher.

Som person är jag driven, engagerad och väldigt ambitiös. Jag har inga problem med att vara självgående och ta eget ansvar. Jag älskar att suga åt mig från andra duktiga personer i min omgivning för att bli så duktig som det bara går i det jag sysslar med. Jag hoppas och tror att min arbetslivserfarenhet kommer ge ett värdefullt bidrag som praktikant för den platsen som vill ge mig en chans.

Välkommen att kontakta mig!

Med vänliga hälsningar

Mehdi Eddahri
Mobil 076- 636 60 36
E-post: eddahrimehdi@gmail.com