Region Gävleborg söker upphandlare till Inköpsavdelningen

En stor del av regionens administrativa resurser finns tillgängliga genom Lednings- och verksamhetsstöd. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena Ekonomi, Fastighet, HR, Inköp, IT och Utveckling. Lednings- och verksamhetsstöds uppdrag bestäms till stor del via överenskommelser med koncernstab och divisioner/förvaltningar. Förvaltningen har ca 550 medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom region Gävleborgs förvaltning Lednings- och verksamhetsstöd. Vårt uppdrag är att leverera tjänster med rätt innehåll, kvalité och omfattning till regionens övriga verksamheter. Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt-ödmjukhet, öppenhet -härlighet, professionalism -ansvar.

Inköpsavdelningen ansvarar för samtliga upphandlingar inom Region Gävleborg, tillsammans uppgår inköpen till ca 4,2 miljarder kronor per år. Upphandlingarna sker enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling). Vi använder det elektroniska upphandlingsstödet Tendsign samt tillämpar e-handel där vi använder Visma Proceedo.

Inköpsavdelningen ansvarar för att på ett resurseffektivt sätt tillhandahålla och koordinera verksamheternas behov av köpta varor och tjänster, som vi gör tillgänglig för avrop i vårt inköpssystem.

Vi söker en upphandlare till inköpsavdelningen och erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontakter inom såväl offentlig sektor som näringsliv. Tjänsten är placerad i Gävle och på avdelningen arbetar förutom upphandlare, avtalscontrollers och administratörer inom e-handel och inköpssupport.

Inom inköpsavdelningen arbetar i dagsläget ett tjugotal medarbetare med kvalificerade upphandlingar och avtalsuppföljning inom områdena varor, tjänster, byggentreprenader och vårdtjänster.

Som upphandlare blir du en central person i upphandlingsarbetet. Det ställer höga krav på affärsmässighet, integritet och noggrannhet, vi utlovar ett både stimulerande och roligt arbete. Du bidrar till utvecklings- och förbättringsarbete inom avdelningen.

Arbetsuppgifter
Medverka i och självständigt genomföra upphandlingar för Regionens verksamheter. Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från framtagande av kravspecifikation och upprättande av upphandlingsdokument till avtalstecknande. Upphandlingarna genomförs ofta i projektform i nära samverkan med verksamhetsföreträdare och med upphandlaren som projektledare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant universitets-/högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av inköps/ upphandlingsarbete.
Du är nyfiken och nytänkande samt vill bidra till att utveckla verksamheten. Du bör vara van att arbeta med många olika saker samtidigt, ha förmåga att hjälpa andra och leverera resultat. Arbetet som upphandlare förutsätter mycket kontakter både internt och externt, vilket innebär att du är utåtriktad, har god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du som söker är strukturerad, har erfarenhet av att arbeta i projektform, samt har ett stort intresse för upphandling.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

Önskvärda personliga egenskaper:
• Vara engagerad, analytisk och drivande
• Vara en god kommunikatör
• Vara lyhörd och ha en bra samarbetsförmåga

Körkort erfordras.

Övrigt
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Lön: Enligt avtal
Anställningsvillkor: Heltid. Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående

Kontaktinformation
Peter Hautzinger, Avdelningschef
026-15 57 10
peter.hautzinger@regiongavleborg.se

Fackliga kontaktpersoner
Eva Charlotte Eriksson, Vision
073-084 36 91
eva.charlotte.eriksson@regiongavleborg.se

Johanna Ridal, SACO
026-65 02 83, 072-521 09 69
johanna.ridal@regiongavleborg.se

Sök jobbet digitalt via länken i denna annons senast 12 december 2018.
Ange referens RS 2018/1962.

Sista ansökningsdag
12 december 2018

Referens
RS 2018/1962

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *