Region Örebro län, Regionservice söker Upphandlare

Örebro

Ärendenummer
Rs:2016:71

Verksamhetsbeskrivning
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Den övergripande målsättningen för Region Örebro läns upphandlingsarbete är att tillgodose regionens behov av varor och tjänster till rätt funktion och kvalitet samt till lägsta möjliga totalkostnad. Huvudfokus är att uppnå en god affär. Upphandlingsarbetet ska också beakta miljö-, etiska- och sociala hänsynstaganden samt innovativa lösningar.

Till vår upphandlingsavdelning söker vi nu en upphandlare. Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Upphandlingsavdelningen består i dagsläget av 11 personer; 1 upphandlingschef, 7 upphandlare, 1 upphandlingsjurist, 1 inköpscontroller samt 1 inköpare.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare arbetar du i hela inköpsprocessen innefattande analys, framtagande av förfrågningsunderlag, annonsering, utvärdering av anbud och avtalsvård. Rollen som upphandlare innebär att du i en projektledarroll styr och ansvarar för flera frågor och upphandlingar parallellt.

Tillsammans med övriga medarbetare på Upphandling ska du även bidra med att utveckla upphandlingsarbetet inom avdelningen och regionen.

Kvalifikationer
Du ska ha akademisk utbildning inom teknik, juridik eller ekonomi alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Kvalificerad yrkesutbildning inom offentlig upphandling tillsammans med lämplig arbetserfarenhet kan också vara ett alternativ. Det är viktigt att du har ett affärs- och lönsamhetsinriktat tankesätt. Du bör ha praktisk erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar, gärna mot bygg och fastigheter.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga förmågor vilket i detta arbete innebär att du;
– är självständig, utåtriktad, drivande och initiativrik
– är noggrann och analytisk
– har pedagogisk förmåga, i både tal och skrift
– är bra på att samarbeta, skapa förtroende samt på att bygga goda relationer och nätverk
– har god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i såväl tal som skrift

Anställningsform
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Markus Liljenroth, upphandlingschef 019-602 72 02

Fackliga företrädare
Tom Westerlund, SACO 019-602 64 23
Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-602 27 55

Hemsida
www.regionorebrolan.se/regionservice

Övrigt
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag
2016-11-25

Du söker tjänsten via ”Sök Jobbet” i denna annons och loggar in/skapar användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *