Regionalt inköpsstöd till SKL Kommentus Inköpscentral – Norrland

Har du ett stort intresse för inköp och offentliga affärer? Är du pedagogisk och analyserande? Då har vi tjänsten för dig! SKI fortsätter att växa och söker därför dig som vill vara med att bygga upp och utveckla en modern inköpscentral.

Tjänsten

Som regionalt inköpsstöd kommer du att kontakta upphandlare samt inköpare/beställare och ge stöd i beställnings-, redovisnings- och uppföljningsrutiner på SKIs ramavtal. Genomföra nytto/spend-analyser hos kund och förankra avropsstöd i verksamheten. Vidare kommer du att driva avtalsuppföljning inom utvalda ramavtalsområden med leverantörer och kundrepresentanter. Tjänsten är baserad i Norrland och kan komma att innefatta en del resor. Exakt vart den kommer att vara baserad kommer avgöras mycket av dig, men tanken är också att kunna sitta ute hos kund någon dag i veckan.

Kvalifikationer

– Minst fem års arbetslivserfarenhet inom inköp/logistik
– För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning
– God kännedom om ekonomiska styrprinciper och strategisk varu- och tjänsteförsörjning
– God kännedom om elektroniska beställnings- och redovisningssystem
– B-körkort
– Upphandlingserfarenhet ses som mycket meriterande

Profil

Vi tror att du är en strategisk person som både ser nuläget och framtiden. Du är lyhörd samtidigt som du besitter en hög integritet, är diplomatisk i ditt förhållningssätt, pedagogisk och kunnig inom området. Vi tror att du idag jobbar som inköpare, inköpscontroller, strategisk inköpare, upphandlare eller i en liknande roll där du är väl införstådd med vad som gäller för den offentliga marknaden. Vidare ser vi att du som person är prestigelös, flexibel, samarbetsvillig och precis som vi bidrar du till den positiva stämningen på kontoret.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten som regionalt inköpsstöd är du välkommen att kontakta marknadschef Conny Callin 08 709 59 17 eller HR-ansvarig Daniel Yousefi 08-709 59 93. Sista ansökningsdag är 3 juni 2016, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Vårt huvudkontor ligger centralt vid Slussen i Stockholm. Vi erbjuder ett arbete i en positiv och trivsam miljö där vi arbetar utifrån våra kärnvärden kompetens, kvalitet och service vilka genomsyrar organisationen. Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser och hoppas att du vill bidra till att vi når dit. Vi ser positivt på mångfald och därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.


SKL Kommentus-koncernen består av tre bolag; SKL Kommentus, SKL Kommentus Inköpscentral och AffärsConcept. SKL Kommentus AB är moderbolaget och däri ligger också vår mediaverksamhet. Totalt har koncernen ca 90 anställda.  SKL Kommentus Inköpscentral (SKI) har till uppgift att genomföra och utveckla samordnade upphandlingar för Sveriges kommuner, landsting, regioner och deras bolag. Företaget håller på att bygga upp en modern inköpscentral efter europeisk modell. SKI har kontor i Stockholm och Malmö. Läs mer om vår verksamhet på vår webbplats www.sklkommentus.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.