Skicklig upphandlare med driv och social kompetens


Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Är du en vass och van upphandlare, beredd att anta ett roligt, utvecklande och ansvarsfullt jobb där din slipade förmåga för bra affärer får sitt lystmäte? Bra, ställ då in kursen mot Kungsbacka Kommun.

Om Kungsbacka
Kungsbacka kommun befinner sig i en stark utvecklingsfas och har ambitiösa mål inom hållbarhet, digitalisering och i att tänka nytt.

Kungsbacka ligger bra till! Geografiskt väl placerad med närhet till hav och landsbygd men också med storstadens alla fördelar. Att ta sig till Kungsbacka är smidigt, i synnerhet med pendeltåg och bussar.

Kungsbacka kommun handlar upp för cirka 1,9 miljarder SEK per år. Vi har ett välfungerande e-handelssystem sedan 2005 där vi nyttjar hela flödet elektroniskt, från beställning till betalning, vilket vi är mycket stolta över.

Om oss på Inköp 
Vi tillhör förvaltningen för Service och består av två enheter som ombesörjer upphandling och e-handel samt egna specialister inom hållbarhet, juridik och samordnad varudistribution. Nu vässar vi teamet med ytterligare en självgående person som vant och fokuserat tar sig an inköpsprocessens alla delar och har en naturlig fallenhet för att tillsammans med kollegerna profilera vårt uppdrag. Arbetsglädje och engagemang tar vi på stort allvar!

Din profil 
Du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan relevant inriktning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig, där du har tillämpat aktuella lagstiftningar. Vi vill även att du har minst 2 års erfarenhet från upphandling. Det är meriterande om du arbetat med upphandling inom IT och/eller är van vid att tillämpa miljökriterier vid upphandling samt van att arbeta i ett upphandlingsverktyg.

Förutom att tänka analytiskt har du även förmåga att tänka nytt, med ansvarsfullt mod. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur och stringens. Vidare är du självgående, initiativtagande och drivs av att löpande bidra med utveckling och förbättringar. Då arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt, är det viktigt att du besitter en hög social kompetens och med skickligt manér inger förtroende i mötet med samtliga våra intressenter. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska. Mot bakgrund av detta lägger vi stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Villkor Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 november 2017. Stämmer detta in på dig? Tycker du det låter intressant? Då är du välkommen att söka.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.