<

Skolfastigheter i Stockholm AB söker upphandlare

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. Bolaget omsätter cirka 2 miljarder kronor och äger 590 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB 1,8 miljoner kvadratmeter, där fler än 100 000 människor vistas dagligen. För att ge barn och ungdomar bästa möjliga start i livet äger, förvaltar och utvecklar vi Stockholms skolor och förskolor. Med hållbarhet och smarta lösningar i trygga och inspirerande utbildningsmiljöer bidrar vi till att forma framtidens Stockholm.

Placering: Stockholms län, Stockholm
Bransch: Inköp, logistik
Antal tjänster: 1

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag och vi som arbetar här har mycket att vara stolta över. Våra smarta och hållbara lösningar för barnens och ungdomarnas utbildningsmiljöer behövs mer än någonsin. Få andra fastighetsägare har så bred och djup kunskap om utbildningsmiljöer som vi har under ett och samma tak. Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer. Som upphandlare hos oss blir du spindeln i nätet när vi ska göra de bästa affärerna i syfte att uppnå vår vision – Att vara den bästa utbildningsvärden. Organisatoriskt tillhör du upphandlingsenheten och rapporterar till enhetschefen för upphandling. Upphandlingsenheten ansvarar för upphandling av samtliga enskilda entreprenad- och tjänsteavtal som kan variera från ett par hundra tusen kronor till ca 300 mkr. Enheten består idag av 11 medarbetare.

Ditt uppdrag
Tjänsten innebär att du självständigt genomför upphandlingar där tonvikten ligger på entreprenad- och tjänsteupphandlingar. Du upphandlar ramavtal och förvaltar framtagna ramavtal genom såväl kontakter med entreprenörer och konsulter som genom interna tvärgrupper. Tillsammans med kollegorna på upphandlingsenheten informerar och utbildar ni kontinuerligt övriga organisationen i frågor rörande upphandling, entreprenadjuridik och beställning mot ramavtal. Upphandlingsenheten på SISAB strävar efter ständig förbättring och arbetar fortlöpande med utveckling av befintliga utvärderingsmodeller och arbetsrutiner.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god erfarenhet av upphandlingsarbete och som känner dig bekväm med att självständigt upphandla och upprätta avtal i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU). Vi ser gärna du har examen från universitet eller yrkeshögskola, har du erfarenhet av entreprenadupphandling ser vi det som meriterande.

Som person är du drivande och arbetar strukturerat och metodiskt. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, ett stort engagemang och stark vilja att bidra till utveckling. Samarbetsförmåga liksom talang för att skapa goda relationer och nätverk blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Din kommunikativa förmåga är utmärkt och du trivs med stora kontaktytor. Du har gott omdöme och förmåga att bedriva upphandlingsarbetet med hög grad av integritet. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Din framtid hos SISAB
Stockholm är en av Europas snabbast växande regioner och behovet av bra utbildningslokaler är större än någonsin. Som kommunalt bolag har SISAB en unik och avgörande roll för stadens fortsatta utveckling. SISAB:s viktigaste tillgång är våra medarbetare. Därför arbetar vi aktivt för att skapa ett balanserat arbetsklimat. Vi har en stark gemenskap med ett nära ledarskap där medarbetarna trivs och får utrymme att växa.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning.

Vi sitter i trevliga lokaler vid Liljeholmen.

Ditt nästa steg
I den här rekryteringen samarbetar SISAB med Experis. Tjänsten söker du via ”Sök Jobbet”-knappen i denna annons. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart du kan. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Magnusson, telefon 08-736 28 47, malin.magnusson@se.experis.com

Sista ansökningsdag: 2016-10-16


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *