SLL Inköp söker Erfaren Upphandlare

Vill Du vara med och driva vår utvecklingsresa på SLL Inköp?

Trivs Du med stort eget ansvar, flexibilitet och med möjligheter till utveckling? Inspireras du av möjligheten att göra goda affärer och skapa värde för skattepengarna? Vill du vara med och utveckla arbetssätt och roller mot positionen ’Sveriges bästa upphandlare’?

Om svaret är Ja ska du arbeta hos oss!

Vårt nya uppdrag
Landstingsfullmäktige har nyligen antagit en moderniserad inköpspolicy som pekar ut riktningen och SLL Inköp har blivit ett eget funktionsområde direkt under landstingsdirektören. Området leds av inköpsdirektören, som är en nyinrättad befattning. Inom SLL Inköp finns idag avdelningen SLL Upphandling som i huvudsak genomför och förvaltar landstingets centralt samordnade upphandlingar.

Om tjänsten
Du kommer att ha många kontaktytor inom landstinget vilket också kräver att du är lyhörd, kommunikativ samt bra på att bygga långsiktiga relationer. Rollen som upphandlare är en strategisk roll, där du är nyckelperson genom hela inköpsprocessen. Du driver självständigt och affärsmässigt upphandlingar och andra värdeprojekt. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med Hälso- och sjukvårdsförvaltningen avseende upphandling av vårdtjänster och e-hälsa. Andra exempel på spännande områden vi arbetar med är IT.

Kvalifikationer
Du har en relevant högskoleexamen eller specifik inköpsutbildning. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete från offentlig sektor.

Personliga egenskaper
Som person har du ett affärsmässigt sinnelag, är nyfiken, kreativ och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök jobbet”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/


Sista ansökningsdag
2018-08-23

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Stefan Perdahl
Enhetschef SLL-övergripande
Tel. 070-003 83 20

Stefan Gudasic
Enhetschef Enskilda upphandlingsuppdrag
Tel. 070-089 10 79

Fackliga representanter
Vision
Heléne Söderholm
08-123 140 54

SACO
Gunilla Evanth
08-123 142 36

Referensnummer
154195