SLU söker upphandlare

Ekonomiavdelningen

Vill du arbeta som upphandlare i en stimulerande miljö med trevliga kollegor? Da ska du komma till oss på SLU! SLU:s inköpsenhet ansvarar för e-handel och upphandlingsprocessen vid SLU. Enheten, som är en del av ekonomiavdelningen, består av åtta personer.

Arbetsuppgifter: Som upphandlare vid SLU ansvarar du för och genomför upphandlingar av varor och tjänster. Arbetet sker på uppdrag av och i samarbete med olika institutioner och avdelningar inom SLU. Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från marknadsundersökning, upprättande av förfrågningsunderlag, annonsering, utvärdering av inkommande anbud samt avtalsskrivning. I arbetet ingår även att informera institutionerna och avdelningarna om upphandlingsfrågor samt att ge råd till dem som gör egna upphandlingar och avrop. Du välkomnas också att delta i enhetens utvecklingsarbete tillsammans med övriga medarbetare på enheten.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleexamen med relevant inriktning, alternativt likvärdig kunskap förvärvad på annat sätt. Du ska ha minst något års erfarenhet av att självständigt genomföra upphandlingar inom offentlig sektor enligt LOU (Lagen om offentlig upphandling). Arbetet kräver att du har god dator- och systemvana, mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel, projektledning samt av vårt upphandlingsverktyg TendSign.

Som upphandlare har du förmåga att vara drivande och kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har god pedagogisk förmåga och är ansvarstagande. Som person är du även positiv, diplomatisk och ödmjuk i din framtoning. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placering: Uppsala
Anställningsform: Tills vidare. SLU tillämpar provanställning.
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt ö.k.

Ansökan: Välkommen med din ansökan märkt med ref nr: SLU ua 4140/2016.
Ansökan ska ha inkommit till Registrator, SLU, Box 7070,750 07 Uppsala eller registrator@slu.se senast den 18 november 2016.

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Mer information:
Johan Berndes, Tf inköpschef
018-67 22 78
johan.berndes@slu.se

Fackliga företrädare:
Saco-S föreningen SLU, SACO
+46 (0)18 67 10 85

Linda Thörnström , SEKO
+46 (0)18 67 10 57

Lotta Olsson, ST
+46 (0)18 67 15 36

Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *