SLU, Sveriges lantbruksuniversitet söker E-handelssamordnare

Ref SLU ua 2018.2.5.1-2528

SLU:s inköpsenhet ansvarar för e-handel och upphandlingsprocessen vid SLU. Enheten, som är en del av ekonomiavdelningen, består av åtta personer. Då en av medarbetarna går vidare till andra arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen söker vi nu en ersättare till e-handelsteamet.

Arbetsuppgifter

Som en av två e-handelssamordnare vid SLU hanterar du inköpsprocessen i SLU:s e-beställningssystem Visma Proceedo. SLU har en väl fungerande e-handelsprocess och har nyligen även infört fakturahantering i Proceedo.

Du kommer att arbeta med nya leverantörsanslutningar och underhåll av befintliga leverantörer. När en upphandling är klar består ditt arbete av att lägga upp avtal i Proceedo, hantera kataloger för vissa produktgrupper samt löpande förvaltning i systemet; som t.ex. inläsning av kataloger, uppdatering av adresser, upplägg och ändringar i formulär m.m. E-handelsteamet arbetar i nära samarbete med upphandlarna.

Arbetet innebär kontakt med SLU:s leverantörer då alla avtalade leverantörer ska anslutas till systemet.

Du kommer även att ha kontakt med medarbetare inom hela SLU, t.ex. vid support samt framtagande av beställningsformulär och annat stöd.

Arbetsuppgifterna utförs utifrån bestämda rutiner men möjlighet finns att påverka arbetssättet.

Du förväntas också delta i inköpsenhetens utvecklingsarbete tillsammans med övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Du som söker har minst examen från gymnasiet med inriktning på ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med e-beställningssystem, gärna Proceedo, och/eller arbete inom inköp är meriterande. Du har god dator- och systemvana, bl.a. arbete i Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och ser förbättringspotentialer. En framgångsfaktor för e-handel är att skapa goda kontakter med verksamheten internt, men även med SLU:s leverantörer, varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Du har en hög arbetskapacitet, är ansvarsfull och ser till att jobbet blir gjort i tid och på ett noggrant sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort
Uppsala

Anställningsform
Heltid, tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.


Ansökan
Välkommen med din ansökan. Sök på ansökningsknappen senast 6 augusti 2018.

Kontaktpersoner
Henning Richardsson
Inköpschef
0703-595849
henning.richardsson@slu.se