Statens inköpscentral på Kammarkollegiet söker Avtalsansvarig inom IT och telekom

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet har i uppdrag av regeringen att upphandla och förvalta ramavtal av varor och tjänster som är avsedda för andra statliga myndigheter. Syftet med verksamheten är att tillhandahålla samordnade ramavtal som effektiviserar upphandlingarna och därigenom åstadkommer besparingar.Vår vision är att tillhandahålla rätt ramavtal i rätt tid. Det innebär att verksamheten ska vara behovsdriven, affärsmässig och juridiskt korrekt så att erbjudna ramavtal blir ett naturligt val för upphandlande myndigheter.Vi förvaltar över 1 100 ramavtal som omsätter 13,5 miljarder per år inom allt från glasögon, kontorsmateriel och hotell till IT-drift, servrar och mobiltelefoner. Vi är totalt 57 medarbetare inom avdelningen fördelat på fyra enheter och en stab.

Enheten för ramavtalsförvaltning har 18 kompetenta medarbetare med stort engagemang och bred erfarenhet av offentlig upphandling.

Vi expanderar och söker nu Avtalsansvarig inom IT och telekom.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förvaltning av upphandlade ramavtal och att delta i förstudiearbete, upphandlingsprojekt samt genomföra leverantörsrevisioner. Du kommer även att ansvara för kontakter med avropande myndigheter och ramavtalsleverantörer inom dina avtalsområden som huvudsakligen är inom IT och telekom. Tjänsten innefattar även att ge hjälp och stöd till avropande organisationer, göra avtals- och leverantörsuppföljningar, organisera och hålla i informationsseminarier och utbildningar om ramavtal inom ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • universitets-/högskoleexamen  inom teknik (t ex elektroteknik, IT, datateknik)
  • arbetat minst fem (5)  år inom data och/eller telekom som ingenjör, projektledare alternativt som inköpare/säljare inom IT och/eller telekomområdet samt har branschkännedom inom dessa områden
  • goda kunskaper i engelska

Som person är du strukturerad och kommunicerar väl, både skriftligt och muntligt. Du är serviceinriktad, utåtriktad och stabil. Du är också van att tala inför både större och mindre grupper.  Du har god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information

Tillträde snarast. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och personligt brev, senast den 19 september 2016. Ansök via Sök Jobbet-knappen.

Kontaktpersoner

Zofia Sola, enhetschef, telefon 08-700 07 48
Karin Edstrand, Saco-S, telefon 08-700 08 48
Marianne Ericsson, ST, telefon 08-700 09 94

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

https://www.kammarkollegiet.se

Kammarkollegiet förvaltar drygt 175 miljarder kronor åt mer än 400 kunder. Vi representerar Allmänna arvsfonden, auktoriserar tolkar och för allmänhetens talan i miljöprocesser. Kammarkollegiet effektiviserar den offentliga förvaltningen genom att ingå ramavtal avseende bland annat IT och kontorsinredning. Vi godkänner också ändringar i stiftelseförordnanden. Kammarkollegiet fastställer resegarantier och försäkrar hela den statliga verksamheten. Även studenter är försäkrade via oss. Detta för att nämna några av våra drygt 30 olika uppdrag vi har från regeringen. Kammarkollegiet har cirka 270 anställda framför allt jurister, ekonomer och kvalificerade handläggare varav merparten arbetar centralt i Stockholm. Försäkringsverksamheten med cirka 40 medarbetare är belägen i Karlstad.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *