Strategisk inköpare till Akademiska Hus

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 80 miljarder och en omsättning på 5,8 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se.

Nu söker vi till Stockholmskontoret en strategisk inköpare för vår inköpsavdelning.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som strategisk inköpare är du en av inköpsavdelningens experter som driver och leder inköpsarbetet självständigt för utvalda kategorier inom fastighetsförvaltning, främst bygg- och installationsentreprenader. Du tar rollen som taktisk rådgivare gentemot inköpsavdelningens interna beställare och du leder proaktivt upphandlingsprocessen från A till Ö. Tillsammans med Akademiska Hus interna beställare utvecklar du upphandlingsstrategier och säkrar att upphandlingarna i respektive kategori följer Akademiska Hus riktlinjer, samt att de ger de bästa och mest hållbara resultaten. Du arbetar självständigt och i team med att planera, genomföra och följa upp upphandlingar. Du samverkar också löpande med kollegorna på inköpsavdelningen för att säkerställa att bolagsgemensamma strategier tas tillvara och för att utveckla våra gemensamma processer genom ständiga förbättringar. Vidare förväntas du aktivt bevaka marknaden och genom dialog stärka Akademiska Hus attraktivitet gentemot relevanta leverantörer.

Din erfarenhet och utbildning

Du har en relevant utbildning för tjänsten och minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet från LOU. Rollen kräver att du har goda kunskaper i Officepaketet samt hanterar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen, för den som har intresse för och djupare kunskap om fastigheter.

Dina personliga egenskaper

Som person är du självgående och trygg i dig själv. Ditt arbetssätt är strukturerat och du gillar att hålla ordning och reda. Rollen ställer stora krav på att du kan organisera dina dagar, planera och prioritera. Flera uppdrag behöver kunna hanteras parallellt och du behöver klara av att arbeta med olika arbetsuppgifter samtidigt. Därför är det också viktigt att du samtidigt kan sätta gränser och hålla deadlines.

Arbetet innebär ett nära samarbete med olika delar av verksamheten därför är det viktigt att du tycker om att samarbeta och kan bidra till vår gemensamma utveckling och vår goda laganda. Du har lätt för att etablera goda relationer, är mycket service-minded och trivs med att stödja och hjälpa andra.

Du erbjuds

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Din ansökan

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073 70 771 70 alternativt via mail: Maria.vonsterneck@jurek.se

Sista ansökningsdag är den 2018 – 04 – 22.

Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag :
2018 – 04 – 22

Område:
Stockholm

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *