Strategisk inköpare till Södertälje sjukhus

Inköpsenheten ansvarar för att sammanhålla och genomföra Södertälje sjukhus inköp. I uppdraget ingår även ansvaret för leverantörskontakter från marknadsdialog till förvaltning och uppföljning.

Har du kunskaper om LOU? Är du pedagogisk och känner dig trygg i rollen som rådgivare? Som vår nya medarbetare kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med kvalificerade kollegor där ni tillsammans kommer att sträva efter att varor och tjänster inhandlas korrekt inom Södertälje sjukhus.

Tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär att projektleda och genomföra förnyade konkurrensutsättningar utifrån LOU och gällande lagstiftning. Du kommer få möjlighet att göra upphandlingar inom olika områden Som strategisk inköpare förväntas du även bygga affärsrelationer med leverantörer och uppdragsgivare. Du ansvarar för att affärsmässigheten i alla kund- och leverantörskontakter. Du ska ha förmåga att självständigt bedriva upphandlingsarbete samt söka de svar och samarbeten som krävs för att lösa uppgiften.

Du kommer att bidra i arbetet med kategoristyrning och kostnadsanalyser. I din roll kommer du att besvara frågor från verksamheten om upphandling samt stödja organisationens medarbetare, utifrån deras behov i frågor kring anskaffningar.

Inköpsavdelningen består idag av inköpschef, två inköpare, två avtalscontrollers och en administratör. Inköp ligger organisatoriskt under ekonomiavdelningen.

Din profil

Vi ser gärna att du har utbildning från yrkeshögskola med inriktning mot offentlig upphandling/inköp, eller akademisk examen inom t. ex. juridik eller ekonomi alternativt har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Vi tror också att du har jobbat med inköp på taktisk och/eller strategisk nivå i några år. Det du har kunskaper om LOU och erfarenhet av arbete med offentlig upphandling enligt LOU.

Dina egenskaper

Som person är du resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta med andra och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du är van att ta ansvar och är strukturerad, noggrann och analytisk. Du delar med dig av kunskaper erfarenheter och information och stödjer andra i strävan att uppnå gemensamma mål.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt att du kompletterar de andra personerna inom enheten och på avdelningen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Södertälje sjukhus med Badenoch + Clark. Om du vill göra en intresseanmälan för att i ett första steg diskutera tjänsten närmare, kan du göra detta via Badenoch + Clarks hemsida eller kontakta Ulrica Pantzar, rekryteringskonsult, ulrica.pantzar@badenochandclark.se alt. 070-767 77 75.

Välkommen att skicka in din ansökan senast den måndag 16 juni 2019.

Vi ser fram emot din ansökan omgående då vi intervjuar löpande.


Sista ansökningsdag
Måndag 16 juni 2019

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb