Täby kommun rekryterar upphandlare

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Placering: Täby
Bransch: Inköp, Transport, Logistik
Antal tjänster: 1

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Som upphandlare hos oss kommer du tillhöra Täby kommuns upphandlingsenhet som upphandlar varor, tjänster och entreprenader i nära samverkan med verksamheten. Vi tillhandahåller också rådgivning inom anskaffning och avtalsförvaltning, samt genomför utbildningar inom upphandling och inköp.

Arbetsbeskrivning

I rollen som upphandlare arbetar du självständigt mot kommunens verksamheter och genomför upphandlingar utifrån kommunens upphandlingsprocess och projektmodell. Ditt uppdrag är att leda arbetet genom alla delar i upphandlingsprocessen, och du agerar som specialist inom upphandling och upphandlingsprocessens olika delar gentemot kommunens verksamhetsområden. Du kommer även att fungera som rådgivare till kommunens olika verksamheter i upphandlingsfrågor samt utbilda beställare i offentlig upphandling.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning (YH eller motsvarande), alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Därtill har du färsk erfarenhet av upphandlingsarbete samt kunskap om LOU.

Som person är du lyhörd, noggrann och vill utveckla både dig själv och verksamheten. Du har lätt för att lära, är självgående och är duktig på att formulera dig i skrift. I rollen har du många kontaktytor både internt och externt varför det är viktigt med god kommunikativ förmåga, liksom att ha lätt för att samarbeta och att kunna skapa ett gott samarbetsklimat med olika yrkesgrupper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad kan Täby kommun erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i en spännande organisation då vi är en kommun i stark tillväxt. I vårt team händer det mycket och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Du kommer att kunna bidra med förbättringar både ute i verksamheten och i hur vi arbetar på upphandlingsenheten.

Under våren 2017 flyttade Täby kommun till det nybyggda kommunhuset och du kommer därför att få arbeta i mycket fräscha och ljusa lokaler med ett modernt och ändamålsenligt arbetssätt. Kommunhuset ligger i nära anslutning till Täby centrum med mycket goda kommunikationer samt ett stort utbud av restauranger och butiker.

Kontaktperson
I denna rekryteringsprocess samarbetar Täby Kommun med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Thunström på therese.thunstrom@se.experis.com alternativt 0730-62 33 72.

Fackliga kontaktpersoner
Helen Klockare, Saco
08-55 55 95 12
helen.klockare@taby.se

Linda-Marie Palm, Vision
08-55 55 98 74
lindamarie.palm@taby.se

Sista ansökningsdag
2019-05-03

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
2019-05-03

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *