Tekniska verken söker upphandlare

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vill du jobba med upphandling i en av Linköpings största organisationer? Drivs du av att göra goda affärer och att skapa en positiv förståelse för de lagar och regler som reglerar inköpsprocessen? Utmanas du även av att få upphandla nya områden där din kreativitet får utrymme, då är det nog dig vi söker!

Vårt erbjudande

Vår Inköpsavdelning, med 10 medarbetare, söker en drivande och affärsmässig upphandlare som vill komplettera vårt team. Tillsammans med dina kollegor driver du inköpsprocessen med stort hållbarhetsfokus gentemot hela organisationen. I arbetet ingår:

  • Upphandling
  • Förhandling och avtalsskrivning
  • Kategoriarbete/möjlighet till specialisering
  • Uppföljning

Vem är du?

Som person är du självständig och har förmåga att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar. Du har lätt för att fatta beslut, du gillar att ta egna initiativ och drivs av affärsmässigheten i din roll.

För att lyckas i rollen är du lyhörd och har lätt för att kommunicera. Du är nyfiken och engageras av att genomföra upphandlingar inom nya områden. God datorvana och B-körkort är en förutsättning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat självständigt med annonserade upphandlingar LOU/LUF. Har du erfarenhet av IT-upphandling och entreprenadjuridik är det extra meriterande.

Du har relevant högskoleexamen alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp-/upphandlingsområdet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, likväl som på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Eva Braun, inköpschef, 013- 20 81 98. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Linn Forslund, rekryterare, 013-20 94 13.

Välkommen med din ansökan senast den 9 mars.

Kontaktperson

Ansök redan idag, eller få mer information genom att kontakta

Eva Braun
Inköpschef
eva.braun@tekniskaverken.se
tfn 013-20 81 98


Sista ansökningsdag
2020-03-09

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb