Trafikförvaltningen söker upphandlingsledare

 
lllllllllllllllllllllclkclcklzxkclzc zöl cöl cö cö lcö lcöä lölövslvösdlvödslvölvödslvöslvösdlvödslvöflvödflvöfdlvöfsälvöflvöäfdblöfdälbögdäbldgälöbödfgälbödgflböädfglböädgflböädg
Vårt uppdrag växer och vi behöver förstärka vår upphandlingsavdelning med ytterligare tre upphandlingsledare. Vi söker dig som är senior inom upphandling/inköp/anbud men vi är även intresserade av dig som inte har fullt så lång erfarenhet. Vi söker dig som är orädd, prestigelös och inte minst affärsorienterad! Vi erbjuder tjänster där din insats verkligen gör skillnad i en organisation som ligger i framkant inom miljö och hållbarhet. Nu söker vi upphandlingsledare inom följande områden: • Trafikdrift • Indirekta tjänster och material
Om tjänsten

Inom upphandlingsenheten arbetar vi fokuserat för att de inköp och upphandlingar vi gör i verksamheten ska vara affärsmässiga och korrekta. Kompetensnivån är hög och med hjälp av varandra bidrar vi till att trafikförvaltningen lättare når sina övergripande mål. Inköp och upphandling är en ny avdelning som numera verkar direkt under förvaltningschefen, detta betyder kortare beslutsvägar och ökat inflytande i viktiga frågor. Avdelningens uppdrag växer sig större och har blivit utpekat som ett särskilt fokusområde för 2018.

Hos oss får du jobba med att  

• omsätta strategier och planer i praktiken
• ansvara för alla verksamhetens upphandlingar
• jobba med kategoristyrt inköp
Vi tillämpar förhandlad upphandling vilket ställer krav på kreativitet och förhandlingsförmåga. Nu vill vi stärka upp vårt team med medarbetare som kan bidra ytterligare i detta.

Vem är du? 
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen eller motsvarande tillsammans med erfarenhet inom upphandlings/inköp/anbud eller annan för tjänsten relevant erfarenhet. Trafikförvaltningen arbetar inom ramen för LUF varpå det är viktigt att du har grundläggande förståelse för den typen av lagstiftning. Är du en van projektledare med kunskap i någon vedertagen projektmetodik, exempelvis PROPS eller XLPM, är du särskilt intressant för oss.
Som person är du drivande och arbetar strukturerat och metodiskt. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, ett stort engagemang och stark vilja att bidra till utveckling. Samarbetsförmåga liksom talang för att skapa goda relationer och nätverk blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Du har gott omdöme och förmåga att bedriva upphandlingsarbetet med hög grad av integritet.

Att jobba hos oss
Hos oss får du ett stort eget ansvar och möjlighet att bidra med din kunskap så att de affärer vi gör i slutändan leder till ett ökat antal nöjda resenärer.
Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.
För att lyckas med uppdraget bygger vårt arbete på vår värdegrund som kortfattat sammanfattas med orden: Öppenhet, Kompetens, Pålitlighet, Samverkan.
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Information och ansökan  
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Har du frågor eller funderingar kontakta Malin Magnusson, tfn 076-780 68 64 eller Therese Rocafort Svensson, tfn 070-578 72 77.
Vi intervjuar fortlöpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 4 mars. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner 
Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52
Anita Buske, Vision, tfn 08-686 38 26
 
Webb och sociala medier  
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida sll.se/arbeta-inom-kollektivtrafiken. Du hittar oss också på Linkedin och Facebook, @trafikforvaltningenSLL.
Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss.
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Sista ansökningsdag
2018-03-04

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Malin Magnusson
Rekryteringskonsult
076-780 68 64

Therese Rocafort Svensson
Rekryteringskonsult
070-578 72 77

Fackliga representanter
SACO
Mounir Ainholm
08-686 3652

VISION
Anita Buske
08-686 3826

Referensnummer
151499