Två Kategoriansvariga till SKL Kommentus Inköpscentral

Två Kategoriansvariga – SKL Kommentus Inköpscentral

SKL Kommentus-koncernen består av tre bolag; SKL Kommentus, SKL Kommentus Inköpscentral och AffärsConcept. SKL Kommentus AB är moderbolaget och däri ligger också vår mediaverksamhet. Totalt har koncernen ca 90 anställda. SKL Kommentus Inköpscentral (SKI) har som Inköpscentral funnits sedan 2011 och är i dag en väletablerad organisation som stödjer SKLs medlemmar med ramavtal. Affärsområde Ramavtal är uppdelat i tre grupper; projektledning, upphandling samt Stockholms Inköpscentral (STIC), där projektledning och upphandling förser SKL Kommentus Inköpscentral AB med ramavtal. Affärsområdet Ramavtal har börjat använda kategoristyrning som metod för att projektera, upphandla och förvalta sin ramavtalsportfölj. Läs mer om vår verksamhet på vår webbplats www.sklkommentus.se

Jobbar du idag som upphandlare, inköpare, KAM, eller projektledare med kategoriansvar, antingen inom bostäder, fastighet och entreprenad eller inom läkemedel och vårdrelaterad förbrukning? Bra, vi söker idag två nya medarbetare med erfarenhet från dessa områden som är redo att ta nästa steg i sina karriärer och fortsatta utveckling. Ta chansen att påverka framtiden!

Tjänsten
Som kategoriansvarig hos oss får du en spännande roll där du ansvarar för att utveckla och förvalta ett antal ramavtal. Du har ett helhetsansvar för din kategori(er) inklusive budget- och lönsamhetsansvar och där fokus är att tillse största verksamhetsnytta hos våra kunder; SKLs medlemmar. Tillsammans med kategorichef tar du fram en strategi för din kategori. Du ansvarar för pris- och sortimentsstrategi på avtalsnivå, avtalsuppföljning och prognoser, samt andra aktiviteter som ökar kunskapen inom kategorin. Vidare utvecklar du processer och verktyg för effektiv implementering av nya avtal och erbjudanden. Du är också ansvarig för kontakter och förhandlingar med nationella och internationella leverantörer inom din kategori.

Tjänst 1 Kategoriansvarig – bostäder, fastighet och entreprenad
Minst fem års arbetslivserfarenhet med kategoriansvar från bygg, entreprenad eller fastighetsbranschen. Det är mycket viktigt att du förstår hur marknaden fungerar och parternas olika funktion och behov – så att du kan utveckla de olika avtalens tjänst- eller produktsortiment. Vi tror att du kommer från en roll som inköpare, upphandlare alternativt från en projektledarroll i leverantörsledet där du har arbetat med offentliga kunder.

Tjänst 2 Kategoriansvarig – läkemedel och vårdrelaterad förbrukning

Minst fem års arbetslivserfarenhet med kategoriansvar från läkemedel, life science eller medicinteknik. Det är mycket viktigt att du förstår hur marknaden fungerar och parternas olika funktion och behov – så att du kan utveckla de olika avtalens tjänst- eller produktsortiment. Vi tror att du kommer från en roll som inköpare, upphandlare alternativt från leverantörsidan och haft ett sortimentsansvar och arbetat med offentliga kunder.

Kvalifikationer
• Relevant eftergymnasial utbildning
• God förmåga att formulera dig på svenska och i tal och skrift
• God förhandlingsvana
• Goda kunskaper inom MS Office, särskilt Excel och Powerpoint
• Meriterande om du har erfarenhet av arbetsledande positioner och projektledning

Profil
För att lyckas i ditt arbete är du kundorienterad och en god kommunikatör då en stor del av arbetet bygger på att utveckla ramavtalen i samråd med kunder och leverantörer. Du drivs av att göra affärer och gillar att skapa resultat, vidare är du analytisk med god social kompetens. Gillar du dessutom nytänkande och kreativitet kommer du att trivas bra hos oss.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten som kategoriansvarig är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef ramavtal Olof Molander 08 709 59 53 eller HR ansvarig Daniel Yousefi 08 709 59 93. Sista ansökningsdag är 8 augusti 2016, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Vi sitter i moderna lokaler centralt vid Slussen i Stockholm. Vi erbjuder ett arbete i en positiv och trivsam miljö där vi arbetar utifrån våra kärnvärden kompetens, kvalitet och service vilka genomsyrar organisationen. Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och hoppas att du vill bidra till att vi når dit. Vi ser positivt på mångfald och därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare och rekryteringsföretag i denna rekrytering.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb