Ulricehamns kommun söker Upphandlare

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Ulricehamn, vid den vackra sjön Åsunden, är en expansiv kommun som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar och med goda pendelavstånd från bl.a. Borås och Jönköping. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Har du erfarenhet av upphandling eller strategiska inköp? Är du redo för nästa utmaning, har öga för detaljer och brinner för att skapa bra affärer? Då ska du söka dig till oss på Upphandlingsenheten i Ulricehamn!

Upphandlingsenheten består av en upphandlingschef, tre upphandlare och en avtalscontroller. Vi är en enhet som vill utvecklas, ständigt förbättras och vårt mål är att alltid skapa goda affärer.
Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Som upphandlare driver du självständigt upphandlingar i projektform på uppdrag av olika verksamheter i kommunen. Du ansvarar för hela upphandlingsprocessen från omvärldsanalys till upprättande av avtal samt uppföljning av avtal. I vissa fall genomför du även upphandlingar gemensamt med våra kommunala bolag eller samverkanskommuner. I din roll som upphandlare ingår det även att ge stöd och utbilda kommunens verksamheter i offentliga inköp och upphandling. För att samverka med lokala företag i Ulricehamn medverkar du även på olika sammankomster som anordnas av Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB).

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp, upphandling eller annan för tjänsten relevant utbildning. Det är ett krav att du har förståelse för och kunskap om offentlig upphandling. Vidare har du god datorvana och förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt självständigt ta fram texter. Erfarenhet av arbete inom offentlig upphandling är meriterande liksom erfarenhet av upphandlingssystemet Tendsign, projektledning och entreprenadupphandling.

För att lyckas i ditt arbete ser vi att du är en driven, analytisk och engagerad person. Du har hög social kompetens och har lätt för att skapa nya och goda relationer, trivs med att samarbeta, ge stöd och service samt har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du initiativtagande, självgående och drivs av att bidra med ständiga förbättringar.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Ansökan

Sista ansökningsdag är  2018-06-11
Arbetsgivarens referensnummer: A784789


Sista ansökningsdag
2018-06-11

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Varaktighet
Tillsvidare

Tillträde
Tillträde snarast, eller efter överenskommelse

Antal platser
1

Upplysningar
Anette Johanqvist
Upphandlingschef
0321-59 50 65

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00