Upphandlare/inköpare till Juristfunktionen på Kammarkollegiet

Vill du vara med på Kammarkollegiets utvecklingsresa där tjänster digitaliseras och den tekniska infrastrukturen moderniseras? Har du erfarenhet av upphandlingsarbete och vill utvecklas inom området? Då är vi mycket intresserade av dig.

Tjänsten som upphandlare/inköpare

Juristfunktionen består av en chefsjurist, två inköpare, en verksjurist, fem registratorer och en arkivarie. Funktionen ansvarar bl a för kollegiets interna processer för upphandling/inköp av varor och tjänster. 

Vi jobbar löpande med att förbättra och utveckla stödet vid inköp/upphandlingar och behöver någon som vill jobba både operativt och proaktivt med dessa frågor. Hos oss finns en mängd olika verksamheter och vi behöver en upphandlare/inköpare som kan bistå en erfaren kollega i upphandlingar men även självständigt genomföra avrop från statens ramavtal. I arbetet ingår även att vägleda, utbilda och att ge stöd och service i frågor om interna inköp. Det kan även förekomma att delta i vissa projektarbeten.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning inom juridik, statsvetenskap, ekonomi eller, annat relevant område, eller slutförd YH/KY-utbildning inom offentlig upphandling och har arbetat minst två år med upphandling inom den offentliga sektorn.

Du ska ha kunskap om upphandlingslagstiftning samt övrig lagstiftning som reglerar den offentliga förvaltningen.Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntlig och skriftligt.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. Du är ansvarstagande och har en god pedagogisk förmåga samt en hög grad av servicevilja. Rollen innebär att du har många kontakter, både internt och externt, och därför är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga samt mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information

Tillträde snarast. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inklusive CV och personligt brev via ”Sök jobbet” i denna annons senast den 3 december 2018 . Märk din ansökan med dnr 2.2.2-10172-18. 

Kontaktpersoner

Elisabeth Hammar, chef Juristfunktionen, 08-700 08 26
Karin Edstrand, Saco-S, telefon 08-700 08 48
Hanne Konradsen, ST, telefon 08-700 07 88

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. https://www.kammarkollegiet.se


Sista ansökningsdag
3 december 2018

Märk din ansökan med
dnr 2.2.2-10172-18

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *