Kalmar kommun söker Upphandlare

 

Om tjänsten

Du ska självständigt planera och genomföra upphandlingar av varor och tjänster för kommunens förvaltningar, kommunala bolag och kommunalförbund. Till detta kommer att planera och genomföra gemensamma upphandlingar tillsammans med kommuner i länet. Du fungerar även som rådgivare och stöd i upphandlingsfrågor samt genomför leverantörsbedömningar och avtalsuppföljningar. Befattningen medför omfattande kontakter med interna uppdragsgivare, andra kommuner och leverantörer.

Din profil

Du ska ha högskoleutbildning inom ekonomi, juridik, teknik eller annan likvärdig utbildning, alternativt motsvarande kunskaper genom arbetserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav liksom goda kunskaper i Microsoft Word och Excel. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, initiativförmåga och flexibilitet. Även ett analytisk tänkesätt och förmåga att arbeta självständigt är värdefullt. Erfarenhet av arbete med upphandlingar enligt LOU/LUF/LUK är meriterande. Då arbetet är förenat med resor till närliggande kommuner är körkort för personbil ett krav.

Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet. På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, IT, support, fastighet/bygg samt upphandling och administration. Upphandlingsenheten består av 9 medarbetare och är organisatoriskt placerad direkt under förvaltningsledningen.


Anställningen

Omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster
1

Sista ansökningsdatum
2018-01-31

Referensnummer
A454470 – K

Kontakt
Maria Kleveborn
Upphandlingschef
0480-45 05 67

Fackliga företrädare
Gunnar Farmansson
Vision
0480-45 05 57

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *