Upphandlare till en av Sveriges mest expansiva kommuner

Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en vass upphandlare, beredd att anta ett roligt och ansvarsfullt jobb där din slipade förmåga för bra affärer får sitt lystmäte? Då kan du inte motstå anbudet att få rollen som upphandlare i en kommun som Kungsbacka.

Vi söker nu dig som drivs av att genom effektfullt upphandlingsarbete nå kommunens mål mot ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle för dig och för kommande generationer.

Vi söker dig som vill uppleva effekten av din insats genom nära verksamhetskontakt och höga ambitioner. Genom ett coachande ledarskap kommer du hos oss få påverka, utmanas, utvecklas och framförallt uppleva arbetsglädje och göra skillnad! 

Nu går framtidståget – denna möjlighet vill du inte missa. Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för en ny karriärresa!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en positiv inställning, god initiativförmåga och en vilja att bidra till vårt stöttande arbetslag. Du tycker om att tänka nytt, i syfte att finna nya kreativa arbetssätt för att vara en utvecklande verksamhet att räkna med idag och imorgon. Du arbetar också strukturerat och kvalitetsmedvetet i syfte att leverera enligt förväntat resultat.

Vidare söker vi dig som har adekvata kunskaper om offentlig upphandling och då främst LOU/LUF tillsammans med en utbildning inom fältet. Vi välkomnar även dig med gedigen bakgrund inom området, så som flera års erfarenhet av självständigt arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IT och/eller entreprenadupphandlingar. 

För oss är det också en självklarhet att du är trygg med digitala verktyg.

Verksamhetens uppdrag
Kungsbacka kommun befinner sig i en stark utvecklingsfas och har stora ambitiösa mål inom hållbarhet, digitalisering och i att tänka nytt.

Inköp består av 2 enheter som ombesörjer upphandling och e-handel samt egna specialister inom juridik, hållbarhet och logistik. Vi arbetar aktivt för vara en öppen och inkluderande verksamhet där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag för framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet till att bli bland de vassaste i landet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast 9 november.

Observera: Vi önskar att du tillsammans med dina ansökningshandlingar inkluderar att bifoga en tidigare upphandling, som du är extra stolt över/ eller förde ett gott resultat.

#LI-KUNGSBACKA

Sista ansökningsdag 2018-11-09


Sista ansökningsdag
2018-11-09

Ref. nr
2018/807