Upphandlare till Folktandvården i Stockholms län

Är du en strukturerad upphandlare som självständigt kan driva upphandlingsarbete och gärna bidrar i en verksamhet att vara stolt över? Då kan vi ha en passande tjänst för dig!

Din roll som Upphandlare
I din roll som Upphandlare får ditt arbete en direkt påverkan på verksamhetens resultat. Folktandvårdens upphandlare arbetar i nära samverkan med ansvariga chefer och experter från verksamheten. Förutom att leda upphandlingsprojekt deltar du i diskussioner om strategiska vägval i upphandlingsfrågor. Du har ett helhetsansvar över de upphandlade ramavtalen genom hela livscykeln från analys, strategi och genomförande till uppföljning av avtal.
Folktandvården Stockholm genomför ca 8 -12 formbundna upphandlingar varje år. Du ingår i ekonomiavdelningen som är 15 personer och till din hjälp kommer du att ha en administratör. Inom Landstinget finns ett nätverk av upphandlare som du blir delaktig i.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning, kanske inom juridik, ekonomi eller upphandling. Viktigast är att du har ca 5 års arbetslivserfarenhet varav minst 2 års praktisk erfarenhet av offentliga upphandlingar enligt LOU. Skulle du ha erfarenhet från upphandling av medicinteknisk utrustning är det en fördel.

Du är trygg i din roll och kan självständigt driva upphandlingsprojekt framåt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har lätt för att samverka med övriga intressenter både internt och externt. Du har lätt för att uttrycka dig muntligt såväl som skriftligt och behärskar det svenska språket väl.
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kompetens, kvalitet och trygghet.

Vad erbjuder vi?
Mitt i hjärtat av Södermalm vid Medborgarplatsen ligger vårt nyrenoverade och fräscha kontor med stora ljusa arbetsytor, konferensrum och lounge. Vi är ca 55 medarbetare här som arbetar på huvudkontoret för att stötta kärnverksamheten. Det är en vänlig arbetsplats där cheferna är närvarande och tillgängliga och man blir uppskattad som medarbetare. Vi är stolta över det fina värde vi skapar samtidigt som vi har en stabil verksamhet med god lönsamhet. Hos oss har du också goda möjligheter till kompetensutveckling och vi erbjuder bland annat goda villkor för friskvård och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma.

Är du intresserad?
Vi går igenom urvalet löpande, så se till att registrera din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på Badenoch & Clarks hemsida, dock senast den 20 maj. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-653306 eller anette.eriksson@badenochandclark.se

Välkommen med din ansökan!

Kunskap och engagemang
I över 80 år har vi hjälpt svenska folket att få en bättre munhälsa. Vi på Folktandvården är nära 2000 medarbetare och våra tandläkare, specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har mycket kunskap och stort engagemang.

Över en miljon besök
I Stockholms län bor över två miljoner människor. Vi på Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,4 miljoner besök. Vi behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Från Norrtälje till Nynäshamn
Våra 80 kliniker finns på drygt 60 geografiska platser i länet. Från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Vi är verksamma inom områdena allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Folktandvården är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004. Läs mer om vår verksamhet www.folktandvardenstockholm.se