Upphandlare till Österåkers kommun

Har du ett uttalat intresse för avtalsrätt, förhandling och upphandlingsjuridik? Då är du den person vi söker!

I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Om arbetsplatsen

Upphandlingsenheten vid kommunledningskontoret i Österåkers kommun ansvarar för kommunens upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader. Upphandlingsenheten har idag fyra medarbetare som arbetar i kontorslandskap med placering i Åkersberga.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar att självständigt projektleda och genomföra upphandlingsprocessen inklusive behovs- och marknadsanalys, framtagande av förfrågningsunderlag, utvärdering, förhandling, tilldelning samt uppföljning av avtal. Arbetet sker i nära samarbete med beställare från olika delar av kommunens verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

  • goda kunskaper i LOU
  • relevant akademisk utbildning
  • erfarenhet av att självständigt driva projekt
  • god kommunikationsförmåga
  • mycket goda kunskaper i office-paketet

Det är även meriterande om du har

  • mycket goda kunskaper i LOU
  • erfarenhet av rådgivning i samband med avtalsskrivning
  • erfarenhet av avtalsförhandling
  • erfarenhet av att utbilda inom upphandling

Du är affärsmässig och har stor integritet. Du har förmåga att identifiera, analysera och prioritera framgångsfaktorer vid upphandling och är initiativrik. Du är pedagogisk och har lätt för att uttrycka dig konkret och tydligt både i tal och skrift. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att skapa goda relationer. Arbetet ställer höga krav på god organisatorisk förmåga samt mycket god förmåga att hantera flera parallella projekt. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och ger ett gott bemötande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2019-08-25

Övrig information

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb