Upphandlare till Regionfastigheter i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Är du en upphandlare redo för nya utmaningar – då kan du vara vår nya kollega!

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Regionfastigheters Upphandlingsenhet ansvarar för fastighetsrelaterad upphandling som krävs för att uppföra, underhålla och renovera Region Skånes fastighetsbestånd. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Vill du arbeta med upphandlingar inom entreprenadbranschen? Regionfastigheter är i en spännande och expansiv fas med stora, komplexa byggprojekt med höga krav på upphandlingarnas kvalitet. Upphandlingsenheten erbjuder dig en bred roll med mycket omväxling och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare hos oss arbetar du med upphandling av material, entreprenader samt tjänster i enlighet med Lagen om offentlig upphandling. Du upphandlar fastighetsrelaterade ramavtal och ger stöd i projektspecifika entreprenad- och tjänsteupphandlingar. Upphandlingarna sker i nära samarbete med bygg- och installationsprojektledare. Du säkerställer att upphandlingen är affärsmässig med professionella villkor och korrekt ur ett juridiskt perspektiv. Du ger råd och stöd i upphandlingsfrågor, utbildar medarbetare i upphandling och samverkar med andra verksamheter inom Region Skåne.
Upphandlingsenheten arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring genom att ta tillvara på erfarenheter och implementera dem i kommande upphandlingar. Här har du en viktig roll i utvecklingen av upphandlingsmodeller och kontraktsinnehåll tillsammans med avtalsförvaltare, upphandlarkollegor och bygg- och installationsprojektledare.
Resor i tjänsten ingår i begränsad omfattning inom Region Skåne då Regionfastigheter bedriver verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi/juridik/som ingenjör, eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan för tjänsten relevant utbildning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet av upphandling i enlighet med LOU och är trygg i din roll som upphandlare. Du är van att arbeta i TendSign eller liknande elektroniskt upphandlingssystem. Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift är ett krav då rollen har många kontaktytor.
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du ska vara engagerad, ansvarstagande och självständigt kunna planera ditt arbete i förhållande till verksamhetens behov. Ett inre driv att komma till avslut och leverera är viktigt för tjänsten. Vidare har du god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att arbeta utvecklingsinriktat.
Du har god samarbetsförmåga och får fram det bästa ur dina kollegor och samarbetsparter. Enheten präglas av stor vilja till erfarenhetsutbyte och samverkan. Vi värdesätter därför att du är prestigelös, delar med dig av erfarenheter och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker med början vecka 13.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare.

Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer.

Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.
www.skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Status för tjänsten

Sista ansökningsdag: 2020-04-05
Ref nr:
A938934
Antal sökande: 4
Status: Öppen för ansökan

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Kommun: Lund
Tillträde: Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten
Telefon: 0725-49 42 57

Anna Petersson, Upphandlingsstrateg
Telefon: 0725-93 91 41

Gunilla Sjöberg, Rekryterare GSF Rekrytering (för frågor om rekryteringsprocessen)
Telefon: 046-275 27 02

Fackliga företrädare

Bertil Dersén, Jusek
Telefon: 0768-87 18 62

Leo Hafstad, Sveriges ingenjörer
Telefon: 0725-89 77 68

Victor Lindén, Vision
Telefon: 0724-68 55 94


Sista ansökningsdag
2020-04-05

Ref nr
A938934

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb