Norrköpings kommun söker upphandlare till samhällsbyggnadskontoret

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Samhällsbyggnadskontoret planerar för nya stads- och kommundelar samt utvecklar och sköter befintliga gator, torg, parker och natur. Med respekt för Norrköpings själ säkerställer vi att kommunen kan fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart och färgstarkt sätt i riktning mot kommunens vision 2035. Den avdelning du kommer tillhöra består av upphandlare, projektledare och jurister.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker en upphandlare som vill stärka vår verksamhet. Tillsammans ansvarar vi för samhällsbyggnadskontorets upphandlingar. Våra upphandlingar gäller främst byggentreprenader, driftentreprenader och tekniska konsulter men även varor och tjänster förekommer. Du kommer ha en viktig roll i att kvalitetssäkra arbetet och bidra i det fortsatta utvecklingsarbetet på avdelningen.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra upphandlingar inom avdelningens ansvarsområden. Du kommer att driva flera uppdrag parallellt och sköta dialogen med våra interna kunder. I flera fall har du en projektledarroll och ansvarar för framdrift i upphandlingsarbetet.

Vi verkar för den goda affären genom ett långsiktigt och hållbart tänkande. För att kunna möta framtida utmaningar tror vi på samverkan såväl inom organisationen som med våra entreprenörer och konsulter.

Välkommen till ett varierande arbete med stort fokus på utveckling!

DIN PROFIL

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, teknik, strategiskt inköp eller KY-utbildning inom upphandling alternativt har erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du har minst två års erfarenhet av offentliga upphandlingar och goda kunskaper inom LOU.

Det är meriterande om du har arbetat som upphandlare i en politiskt styrd organisation men det är inget krav. I den här rollen finns möjlighet att växa in i uppdraget. För den här tjänsten söker vi dig som vill bidra till samhällsbyggandet och med målsättning att utvecklas inom upphandling.

Du har en god analytisk förmåga, har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Det passar dig att jobba självständigt och ta egna initiativ. Du har integritet och hög servicekänsla. Vidare är du kreativ och nytänkande och bidrar gärna med nyskapande idéer och förslag.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta upphandlingschef Britta Westermark, 011-15 17 24 eller avdelningschef Niklas Engström 011-15 17 25.

Sista ansökningsdag är 12 april.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

KONTAKT

Norrköpings kommun
Rådhuset
601 81 Norrköping
011-15 00 00
Skicka e-post

Kommunal
010-442 86 90

Lärarförbundet
Heikki Bodsunder
011-15 33 16
Skicka e-post

Lärarnas Riksförbund
Niclas Sjöström
072-539 01 10

SACO-samverkan
Helena Wikström
011-15 34 65

Vision
011-15 18 99

Vårdförbundet
Åse Högstedt
011-15 78 63
Skicka e-post


Sista ansökningsdag
12 april

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *