Upphandlare till Vaxholms stad

Om arbetsplatsen

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
https://www.vaxholm.se

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas.

Till kommunledningskontoret söker vi nu en upphandlare. Tjänsten är placerad på Ekonomi- och upphandlingsenheten som består av 10 medarbetare. Upphandlingsfunktionen leds av en upphandlingschef och för närvarande finns 2 upphandlare inom enheten. Vi är ett litet team med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontakter internt och externt. Vår organisation är liten, vilket innebär ett självständigt arbete och närhet till andra medarbetare inom stadens verksamheter. Arbetsuppgifterna ger ett helhetsperspektiv, där du blir en central person i arbetet. Det ställer krav på affärsmässighet, integritet, projektledarskap och noggrannhet.

Du kommer att genomföra upphandlingar för stadens verksamheter. Arbetet omfattar hela processen från framtagande av kravspecifikation och upprättande av förfrågningsunderlag till förvaltning av avtal och ramavtal. Upphandlingarna genomförs i projektform i nära samverkan med verksamhetsföreträdarna. Vi arbetar i upphandlingssystemet VismaTendsign. Du förväntas också att tillsammans med övriga medarbetare delta aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete avseende gemensamma processer och arbetsmetoder. Du kommer att arbeta med avtalsuppföljning, framtagande av statistik och administrera avtalskatalogen.

Kvalifikationer

Du kan:
– I nära samarbete med verksamheterna handlägga upphandlingar av varor och tjänster med varierande komplexitet samt utforma ramavtal
– Leda och delta i upphandlingsprojekt
– Samarbeta med såväl kollegor, som övriga personer inom organisationen och våra leverantörer

Du har:
– För uppdraget en adekvat utbildning
– Upphandlarerfarenhet från offentlig eller privat sektor
– Praktisk erfarenhet av att leda och driva projekt
– En affärsmässig grundsyn, god servicekänsla och samarbetsförmåga
– Lätt att uttrycka dig väl, såväl skriftligt som muntligt

Det är meriterande:
– Om du har erfarenhet av lagar av avtal i allmänhet och lagen om offentlig upphandling (LOU) i synnerhet eller andra affärslagar så som LUF, LOV och LUFS

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ev kan det bli aktuellt med 6-månaders provanställning.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A850454
Sista ansökningsdag: 2019-02-25

Välkommen med din ansökan digitalt via ”Sök jobbet” i denna annons.

Lön

Löneform: Månadslön

Generell information

Arbetsplats: Stockholms län
Kommun: Vaxholm
Yrkeskategori: Upphandlare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1

Kontaktperson

Kamrul Islam, Upphandlingschef 08-541 70 874

Övrigt

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Sista ansökningsdag
2019-02-25

Referensnummer
A850454

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *