Upphandlare, Västtrafik

Västtrafik, Utveckling

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Vi ska utöka vår Upphandlingsavdelning med en ytterligare upphandlare. Du har nu chansen att söka en spännande och utmanande tjänst på Västtrafik. Branschen står inför stora utmaningar och då större delen av vår omsättning grundar sig i upphandlade avtal har du nu chansen att påverka kollektivtrafikens framtid.

Upphandlare på Västtrafik
Upphandlingsavdelningen består av 11 medarbetare, varav fem upphandlare. Upphandlarna genomför upphandlingar inom hela Västtrafiks verksamhetsområde och driver allt från mindre upphandlingsprojekt till stora komplexa upphandlingar med många involverade projektmedlemmar. Listan över upphandlingsområden kan göras lång. Vi upphandlar framförallt tjänster inom olika områden såsom IT, marknad, försäljning, ekonomi, trafik, underhåll och konsulttjänster men också IT system, betallösningar, fordon mm.

Rollen
Som upphandlare hos oss är du ansvarig för att leda hela upphandlingsprocessen från idéstadiet till färdigt avtal. Du leder upphandlingsprojekt i nära samverkan med verksamheten och omsätter verksamhetens idéer till affärsmässiga avtal som ger förutsättningar att nå uppsatta mål.

Vem är du?
Att driva arbetet framåt har alltid kommit naturligt för dig, liksom att arbeta målmedvetet på ett strukturerat och välorganiserat sätt. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tar tillvara de olika kompetenserna och personligheterna i projektgruppen. På ett pedagogiskt sätt konkretiserar du verksamhetens idéer till tydliga upphandlingsdokument. Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling i en föränderlig verksamhet.

Krav
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, juridik, upphandling eller annan relevant utbildning. Du har ansvarat för att leda komplexa upphandlingar med flera involverade projektmedlemmar. Du har genomfört ett flertal upphandlingar av olika tjänster inom exempelvis IT, marknad, försäljning, ekonomi och underhåll. Meriterande är om du har erfarenhet av att upphandla IT system, hårdvarulösningar och outsourcing av verksamhet.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Anna Johansson, Avdelningschef Upphandla, på anna.johansson@vasttrafik.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Intervjuer sker löpande. Placering på vårt kontor i Regionens hus, ett stenkast från Göteborgs centralstation.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 februari 2020.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2020/472
Sista ansökningsdag: 2020-02-16


Sista ansökningsdag
2020-02-16

Referensnummer
2020/472

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb