Upphandlare, Västtrafik

 

Västtrafik, Utveckling
Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Nu har du chansen att söka en spännande och utmanande tjänst som Upphandlare på Västtrafik. Branschen står inför stora utmaningar och då större delen av vår omsättning grundar sig i upphandlade avtal har du nu chansen att påverka kollektivtrafikens framtid.

Upphandlare på Västtrafik
Vi är fem upphandlare som upphandlar inom hela Västtrafiks verksamhetsområde, allt från mindre upphandlingsprojekt till stora komplexa upphandlingar med många involverade projektmedlemmar. Listan över upphandlingsområden kan göras lång. Vi upphandlar framförallt tjänster inom flera olika områden såsom IT, marknad, försäljning, trafik, underhåll och konsulttjänster men också IT system, betallösningar, fordon mm. Du är ansvarig för att leda hela upphandlingsprocessen från idéstadiet till färdigt avtal. Du arbetar i nära samverkan med verksamheten, det vill säga avtalsansvarig och övriga i projektgruppen och omsätter verksamhetens idéer till affärsmässiga avtal som ger oss förutsättningar att nå våra uppsatta mål.

Vem är du?
Att leda arbete framåt har alltid kommit naturligt för dig, liksom att arbeta målmedvetet på ett strukturerat och välorganiserat sätt. Du är lyhörd för verksamhetens behov och en bra kommunikatör som på ett pedagogiskt och professionellt sätt konkretiserar verksamhetens idéer till konkreta upphandlingsdokument. Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling i en föränderlig verksamhet.

Du har utbildning inom ekonomi, juridik, upphandling eller annan relevant utbildning med några års erfarenhet av upphandlingsarbete. Du är en projektledare som har arbetat med hela upphandlingsprocessen alternativt med projekt inom verksamhets- och tjänsteutveckling, antingen i offentlig eller i privat sektor. Att leda flera projekt samtidigt ser du som en självklarhet.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Vill du veta mer?
Vänligen kontakta Anna Johansson, Avdelningschef Upphandla, på anna.johansson@vasttrafik.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Intervjuer sker löpande. Placering på vårt kontor i Regionens hus, ett stenkast från Göteborgs centralstation.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 september 2019.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2019/4718
Sista ansökningsdag: 2019-09-19


Sista ansökningsdag
2019-09-19

Referensnummer
2019/4718

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.