Upplands-Bro kommun söker Upphandlare, Utvecklingsstaben

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

För att stärka upp kommunens upphandlingsverksamhet söker vi nu en samhällsintresserad upphandlare. Upphandlingsfunktionen är organiserad under utvecklingsstaben inom kommunledningskontoret, och idag arbetar idag tre medarbetare med upphandling.

Om rollen: 

Kommunen är sedan en tid tillbaka inne i ett intensivt utvecklingsarbete med ökad digitalisering av processer och arbetssätt. En viktig uppgift för dig som upphandlare är att fortsätta det påbörjade utvecklingsarbetet samt att identifiera kommande utmaningar och möjligheter.

Tjänsten kommer i huvudsak att innefatta kommungemensamma upphandlingar. Vi strävar efter nytänkande och vill utveckla upphandlingsfunktionen genom att tänka nytt och erbjuda verksamheterna bra service och hög kompetens. Förutom upphandlingar kommer du också att ge generellt upphandlingsstöd. Utöver upphandlingsprojekten så innefattar tjänsten förvaltning och uppföljning av ramavtal, leverantörsuppföljning och informationsarbete riktat till hela kommunens organisation, i form av ny avtalsinformation och utbildningar för kommunens beställare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av upphandlingsarbete med god kännedom om lagen om offentlig upphandling (LOU)
• Självständigt har genomfört ett flertal upphandlingar samt varit ett kvalificerat stöd för den operativa verksamheten i upphandlingsfrågor för eller i en offentlig organisation
• Akademisk utbildning gärna inom ett eller flera av områdena: ekonomi/juridik/förvaltning eller kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse, och vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög integritet och är ansvarsfull. Det är också viktigt att du kan arbeta snabbt och noggrant under tidspress. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt är van vid och trivs med ett konsultativt arbetssätt.

Vi ser att du inspireras av utveckling och förändring, och det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av dessa värden.

Vi erbjuder:

• Alla medarbetare med tillsvidare- och semesteranställning kan byta sitt semesterdagstillägg mot extra lediga dagar med lön
• Som anställd i kommunen har du det år du fyller 40 år rätt till sex extra semesterdagar utöver den lagstadgade semestern på 25 dagar per år. Det år du fyller 50 år har du rätt till ytterligare en extra semesterdag
• Friskvårdsbidrag (1500 SEK per kalenderår)
• Flextid

Din arbetsplats kommer att vara i kommunhuset i Kungsängens centrum, ett par minuters promenad från pendeltågsstationen. Tågresan tar cirka 28 minuter från Stockholm C och tågen avgår med kvartstrafik.

Vi arbetar i en öppen planlösning och efter ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Detta ställer särskilda krav på flexibilitet och kommunikationsförmåga.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan senast den 25 februari 2019. Välkommen med din ansökan!

Mer information om kommunen hittar du på www.upplands-bro.se.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök jobbet” i annonsen.

Kontaktpersoner:

Karl Öhlander
Utvecklingschef
08-581 69 214
karl.ohlander@upplands-bro.se

Facklig företrädare genom kontaktcenter 08-581 690 00.


Sista ansökningsdag
25 februari 2019

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.