Värnamo kommun söker entreprenadupphandlare

Värnamo är en tillväxtkommun mitt i det kreativa hjärtat av Småland.
Som en av 2 700 medarbetare är du med och utvecklar Värnamo kommun, förverkligar drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar.
Upphandlingsavdelningen har 11 medarbetare som arbetar med inköp, upphandling och e-handelsfrågor. Avdelningen fungerar som en strategisk resurs till den kommunala organisationen. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Värnamo till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i.
Välkommen att göra skillnad!

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett upphandlarteam med gott samarbetsklimat och hög servicenivå/anda. Du ansvarar för att planera och genomföra upphandlingar och delaktig i att vidareutveckla effektiva arbetsprocesser och inköpsarbetet i kommunen.

Du kommer i huvudsak jobba aktivt med tekniska förvaltningens behov av entreprenadinköp, inköp av varor och tjänster men också stöd och råd. Detta gör du utifrån strategier, policys och gällande lagstiftning. Du ges även möjligheter att utvecklas inom yrkesrollen då vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter.

Kompetens och erfarenhet
Som entreprenadupphandlare är du kommunikativ och affärsdriven. Du har erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen och inköp.
God kunskap och erfarenhet av; AMA AF 12, AB 04, ABT 06, ABK 09 och AFF. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som projektledare med kunskap om upphandling enligt LOU.

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom fastighet, bygg eller liknande teknisk bakgrund eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, initiativförmåga och flexibilitet. Du har erfarenhet från att tidigare arbetat i en konsultativ roll. Erfarenhet av arbete med avtalsanalyssystem är meriterande.

I din roll som entreprenadupphandlare arbetar du självständigt och ingår i ett team där god samarbetsförmåga samt förmåga att knyta nya kontakter är avgörande för att lyckas. Du trivs när du får arbeta med flera parallella projekt och tilltalas av möjligheten att göra skillnad. Vidare har du mycket god analytisk förmåga, är beslutsam och förtroendeingivande. Din sociala kompetens hjälper dig i ditt arbete och du är lyhörd för verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Tillträdesdag
2020-04-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
För mer information om tjänsten kontakta upphandlingschef Mattias Hultqvist 0370-37 71 81.

Facklig företrädare når du genom kommunens växel, 0370-37 70 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-01-30. Löpande intervjuer kommer ske under ansökningstiden. CV och personligt brev bifogas. Intyg som styrker de meriter du åberopar ska bifogas. Du söker tjänsten via knappen Sök jobbet i denna annons.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.


Sista ansökningsdag
2020-01-30

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb