Vi söker en Upphandlare till Västtrafik

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region. Nya och spännande utmaningar väntar. Vi ska fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025. Vi är 400 anställda och nu har du chansen att vara med på vår resa mot ett ökat kollektivtrafiknyttjande.

Är du upphandlare eller inköpare och funderar på vad som ska bli ditt nästa steg i yrkeslivet? Västtrafik har nu en ledig tjänst med stor variation i ett härligt gäng.

På Upphandlingsavdelningen är vi 10 personer som driver, genomför och utvecklar upphandlingar i syfte att teckna avtal med de bästa leverantörerna för att nå våra uppsatta mål. Vi arbetar även med etablering av avtal för att säkerställa den kommande leveransen och ett framtida utvecklande samarbete. Vi är ett professionellt stöd till verksamheten och har ett stort kunnande inom upphandlingsområdet.

Vi upphandlar inom hela Västtrafiks verksamhetsområde, allt från mindre upphandlingsprojekt till stora komplexa upphandlingar med många involverade projektmedlemmar. Listan över upphandlingsområden kan göras lång, vi upphandlar buss-, tåg- och båttrafik, tågfordon, tågunderhåll, IT system, kundinformationscental, konsulter, biljettsystem, marknads- och kommunikationstjänster mm.

Arbetsuppgifter

Du projektleder upphandlingar i nära samverkan med verksamheten. Då variationen är stor innebär det att du får chansen att lära känna stora delar av verksamheten. Vi är 5 upphandlare som arbetar tätt tillsammans. Vi är tillräckligt många för att få ett bra utbyte och lära av varandra, men tillräckligt få för att du ska få en stor möjlighet att påverka utformning och utveckling inom området

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, juridik, upphandling eller annan relevant utbildning med några års erfarenhet av upphandlingsarbete. Du har arbetat med hela upphandlingsprocessen, antingen i offentlig eller i privat sektor. Du är van vid att driva flera upphandlingsprojekt samtidigt.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, drivande, lyhörd och kommunikativ. Du arbetar målmedvetet på ett strukturerat och välorganiserat sätt. Du trivs med att ge stöd till din omgivning.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet

Villkor

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Göteborg. Under 2019 kommer vi att flytta till nya fräscha lokaler i Regionens hus i närheten av Göteborgs centralstation. Du är välkommen med din ansökans senast 22 augusti. Vid frågor skicka gärna ett mail med ditt namn och telefonnummer till Anna Johansson, avdelningschef Upphandla, på anna.johansson@vasttrafik.se så ringer hon upp dig.


Sista ansökningsdag
2108-08-22

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Göteborg

Referensnummer
2018/4449

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *