Bostadsbolaget söker en Upphandlare

Då en av våra upphandlare ska vara föräldraledig söker vi så snart som möjligt en vikarie till vår inköpsavdelning.  

Arbetsbeskrivning
Som upphandlare arbetar du med stora och omfattande upphandlingar som entreprenad- och tjänsteupphandlingar. Du kommer att vara med och driva hela upphandlingsförfarandet enligt LOU, från upprättande av förfrågningsunderlag och anbudsförfrågan till utvärdering och upprättande av avtal. I arbetet ingår att kommunicera och samarbeta med upphandlingsenheten för Göteborgs Stad utifrån de riktlinjer och policys som gäller.

Vår inköpsavdelning består idag av fyra personer och är placerad på vårt huvudkontor på Engelbrektsgatan i centrala Göteborg. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Vem vi tror att du är
Du har flerårig erfarenhet av att självständigt genomföra entreprenad- och tjänsteupphandlingar. Du har akademisk utbildning inom upphandlingsjuridik eller har annan relevant utbildningsbakgrund. Vidare är du strukturerad och noggrann och har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har också goda kunskaper i Office-programmen.

Din ansökan skickar du senast den 16 januari via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår inköpschef Ulf Westerlund på telefon 031- 731 50 58.

Om Bostadsbolaget:
Hjälp oss sträva ännu högre! Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborg Stad.