Vi söker upphandlare till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en vass upphandlare, beredd att anta ett roligt och ansvarsfullt jobb där din slipade förmåga för bra affärer får sitt lystmäte? Då kan du inte motstå anbudet att få rollen som upphandlare i en kommun som Kungsbacka.

Vi söker nu dig som drivs av att genom effektfullt upphandlingsarbete nå kommunens mål mot ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle för dig och för kommande generationer.

Vi söker dig som vill uppleva effekten av din insats genom nära verksamhetskontakt och höga ambitioner. Genom ett coachande ledarskap kommer du hos oss få påverka, utmanas, utvecklas och framförallt uppleva arbetsglädje och göra skillnad!

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning, god initiativförmåga och en vilja att bidra till vårt stöttande arbetslag. Du tycker om att tänka nytt, i syfte att finna nya kreativa arbetssätt för att vara en utvecklande verksamhet att räkna med idag och imorgon. Du arbetar också strukturerat och kvalitetsmedvetet i syfte att leverera enligt förväntat resultat.

Vidare söker vi dig som har adekvata kunskaper om offentlig upphandling och då främst LOU/LUF tillsammans med en utbildning inom fältet. Vi välkomnar även dig med gedigen bakgrund inom området, så som flera års erfarenhet av självständigt arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadupphandlingar och kunskap inom AB04/ABT06 eller erfarenhet inom IT.

För oss är det också en självklarhet att du är trygg med digitala verktyg.

Verksamhetens uppdrag
Kungsbacka kommun befinner sig i en stark utvecklingsfas och har stora ambitiösa mål inom hållbarhet, digitalisering och i att tänka nytt. Områdena entreprenad och digitalisering expanderar vilket är anledningen till att upphandlingsavdelningen växer.

Inköp består av 2 enheter som ombesörjer upphandling och e-handel samt egna specialister inom juridik, hållbarhet och logistik. Vi arbetar aktivt för vara en öppen och inkluderande verksamhet där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag för framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet till att bli bland de vassaste i landet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast 2 juni.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Kungsbacka
Län: Hallands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2019/394
Kontakt:
Annette Sarwe, 0300-83 50 19
Christian Söderling, 0300-83 30 29

Sista ansökningsdag: 2019-06-02


Sista ansökningsdag
2019-06-02

Referensnummer
2019/394

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb