Vi söker upphandlare till Norrtälje kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Ekonomiavdelningen innefattar redovisning, upphandling och central controllerverksamhet. Avdelningen består av 25 personer.

 Arbetsbeskrivning
Arbetet består av att självständigt genomföra upphandlingar för kommunen, dotterbolag samt samverkande upphandlande enheter. Arbetet omfattar hela processen från upprättande av förfrågningsunderlag till förvaltning av avtal. Bland uppdragen finns ramavtal och objektupphandlingar inom de områden som krävs för att en kommun skall kunna driva hela sin verksamhet.

Kvalifikationer
Erfarenhet av att arbeta operativt som offentlig upphandlare, relevant högskoleutbildning och/eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt. Förmåga att självständigt och i projekt utforma förfrågningsunderlag och utvärdera anbud fordras liksom god kunskap om LOU.

God samarbetsförmåga behövs och stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:

Vi tror att Du är:
•utåtriktad och positiv
•noggrann och van att arbeta självständigt
•kommunikativ
•ödmjuk med utpräglad servicekänsla
•analytisk och har god samarbetsförmåga
•initiativrik och har lätt för att uttrycka dig stringent i underlag och rapporter

Arbetet innebär många kontakter och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt: Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation, annan offentlig verksamhet eller annan stor organisation. Har du utbildning inom offentlig upphandling (SIPU, SOI eller motsvarande) är även detta meriterande

Anställningens omfattning
Anställningsform:   Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Efter överenskommels

Ansökan
Ansök senast:   2017-06-05
Referensnummer:   A684407
Välkommen att söka via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontaktperson
Peder Stenström
Upphandlingschef
peder.stenstrom@norrtalje.se

Facklig företrädare
Kenneth Andersson
Vision
0176-71650
kenneth.andersson@norrtalje.se

Övrigt
Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad – för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb