Vill du driva utvecklingen av vår läkemedelskategori ?

Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen, se till så att marknaden har de bästa avtalen och vill vara en central spelare inom området. Trivs du också med många kontaktytor och självständigt arbete är vi säkra på att du hittat rätt. Här har du också en otroligt stor potential att påverka framtiden inom området!

Känner du att det också är viktigt att känna sig betydelsefull, att ditt arbete är meningsfullt och att du kan rekommendera både din arbetsplats och dess tjänster till andra – då har du hittat hem! På kategoriavdelningen kände 100% av våra medarbetare just detta vid vår senaste medarbetarundersökning.

Tjänsten 
Som Kategoriansvarig läkemedel och vårdrelaterad förbrukning hos oss får du en spännande roll där du ansvarar för att utveckla och förvalta ett antal ramavtal inom kategorin. Du har ett helhetsansvar för din kategori inklusive budget- och lönsamhetsansvar och där fokus är att tillse största verksamhetsnytta hos våra kunder; SKLs medlemmar. Tillsammans med kategorichef tar du fram en plan och strategi för din kategori. Du ansvarar för bransch och markandsdialog, pris- och sortimentsstrategi, avtalsuppföljning samt andra aktiviteter som ökar kunskapen inom kategorin. Vidare utvecklar du processer och verktyg för effektiv implementering av nya avtal och erbjudanden. Du är också ansvarig för kontakter och förhandlingar med nationella och internationella leverantörer inom din kategori.

Det är mycket viktigt att du förstår hur marknaden fungerar och parternas olika funktion och behov – så att du kan utveckla de olika avtalens tjänst- eller produktsortiment. Därför tror vi att du idag jobbar som produktchef, upphandlare/inköpare eller har uppdrag med kategori- eller säljansvar inom läkemedel och vårdrelaterad förbrukning.

Kvalifikationer
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Minst fem års relevant erfarenhet från en bransch eller område med stor exponering mot dessa varor och tjänster
• Kundorienterad och god förmåga till dialog och återkoppling
• Erfarenhet att arbeta i eller med offentlig försörjning
• God förmåga att formulera dig på svenska och i tal och skrift

Din profil
För att lyckas i ditt arbete har du ett genuint intresse för kategorin och har lätt för att skapa relationer. Du räds inte kontakten med andra och är en skicklig kommunikatör som också har förmågan till analys. Du drivs av att göra affärer och att skapa resultat, gillar du dessutom nytänkande och kreativitet kommer du att trivas bra hos oss.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna

Ansökan
Har du frågor om tjänsten du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 31 mars 2018, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om SKL Kommentus
SKL Kommentus-koncernen består av fyra bolag; SKL Kommentus, SKL Kommentus Media, SKL Kommentus Inköpscentral och AffärsConcept. Totalt har koncernen har ca 130 anställda. SKL Kommentus Inköpscentral har som Inköpscentral funnits sedan 2011 och är i dag en väletablerad organisation som stödjer SKLs medlemmar med ramavtal. Affärsområde Ramavtal är uppdelat i fem grupper; kategoristyrning, upphandling, hållbarhet, inköpsservice samt Stockholms Inköpscentral (STIC), där kategoristyrning och upphandling förser SKL Kommentus Inköpscentral AB med ramavtal. Läs mer om vår verksamhet på www.sklkommentus.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats.


 

Sista ansökningsdag
2018-03-31

Kontaktinfo
Mia Friari Söderholm
Kategorichef
08-709 59 82

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08-709 59 93

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.