Vill du jobba på Sveriges bästa upphandlingsavdelning?

I vår senaste undersökning som vi gör tillsammans med Great Place to Work framgick det att alla våra medarbetare på upphandlingsavdelningen tycker att det här är en mycket bra arbetsplats och skulle rekommendera den till andra. De säger också att de ser fram emot att komma till jobbet, känner sig betydelsefulla och är stolta över vad vi åstadkommer här. Det totala resultatet för upphandlingsavdelningen låg på 96% och nu söker vi tre nya upphandlare som gör så att vi når upp till 100% och målet om att bli Sveriges bästa arbetsplats 2020!

Tjänsten
Som upphandlare hos oss kommer du att leda, driva och genomföra upphandlingar på nationell nivå, från förstudie till avtalstecknande. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor på upphandlingsavdelningen, våra kategori- och avtalsansvariga samt vår juridiska avdelning. Vi arbetar mycket med våra relationer både till kund och marknad genom bl.a. hearings och workshops varför du ska trivas i en roll med många kontakter både internt och externt. I tjänsten finns det möjlighet att representera Kommentus i externa sammanhang, exempelvis kundmöten, föreläsningar eller andra typer av event. Vi ser också att det är viktigt att du har förståelse för offentlig upphandling och därmed kan skapa bra förutsättningar för goda affärer.

Placeringsort för denna tjänst kan vara i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Kvalifikationer
• Minst två års erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
• Relevant eftergymnasial utbildning
• God förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt självständigt ta fram texter
• Erfarenhet av projektledning är meriterande
• Entreprenadkompetens är meriterande

Profil
För att lyckas hos oss ser vi att du har ett stort engagemang och är nyfiken. Du vill utvecklas och lära dig nytt men även dela med dig av dina kunskaper till andra. Vidare har du förmågan att driva stora projekt framåt och enligt tidsplan samt se den goda affären. Vi tror att du är en lagspelare som bidrar till en positiv laganda och som tycker om att bygga relationer och ha många kontaktytor. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Sista ansökningsdag är 31 januari 2018, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om SKL Kommentus
SKL Kommentus-koncernen består av tre bolag; SKL Kommentus, SKL Kommentus Inköpscentral och
AffärsConcept. Totalt har koncernen ca 120 anställda. SKL Kommentus Inköpscentral har som Inköpscentral funnits sedan 2011 och är idag en väletablerad organisation som stödjer SKLs medlemmar med ramavtal. Läs mer om vår verksamhet på vår webbplats www.sklkommentus.se


 


Sista ansökningsdag

2018-01-31

Antal jobb
3

Kontaktinfo
Martina Weische
tf. Upphandlingschef
08 -709 62 11

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08- 709 59 93

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *