Vill du jobba som Bid Manager på Sveriges mest relevanta konsultbolag inom offentlig upphandling?

AffärsConcept fortsätter att växa och nu söker vi till vårt kontor i Stockholm en Bid Manager som vill vara med och göra skillnad och arbeta med professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds- och förhandlingsfrågor. Har du sinne för analys, detaljer och en känsla för affärer? Samt förmågan att projektleda och säkerställa alla delar inom ett anbudsarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta på SKL Kommentus. Den främsta är att vi alla på företaget har ett viktigt uppdrag – att erbjuda offentlig sektor avtal och tjänster inom inköp och HR. För oss är hållbarhet, samhällsnytta och kvalitet centrala nyckelord. Vår vision är att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner. Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och hoppas att du vill bidra till att vi når dit.

Tjänsten
Som Bid Manager ansvarar du för hela anbudsarbetet. Detta omfattar framtagning av innehåll såväl det tekniska, personalmässiga som det ekonomiska och kontraktsmässiga gällande uppdragen samt inlämnande av anbud. Du ser till att anbuden följer lagar, regler och krav gällande miljö, säkerhet och hälsa, samt att de är i enlighet med AffärsConcepts riktlinjer och mallar. Ditt ansvar sträcker sig från att förfrågan kommer in via ex TendSign, beslut tas om att AffärsConcept ska lämna anbud tills kontraktet är undertecknat och projektet är överlämnat till ansvarig konsult.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för kontroll av lämpliga annonserade upphandlingar
• Ansvara för våra anbudsförfrågningar och direktupphandlingar parallellt med att ha en säljande roll på våra befintliga uppdrag
• Projektleda och aktivt arbeta med vårt anbudsarbete
• Bevaka existerande avtal och se till att företaget följer dem
• Bevaka kommande upphandlingar och ansvara för att AffärsConcept tar hem de mest intressanta avtalen
• Förse organisationen med uppdaterade stöddokument för bland annat ramavtal, offerter, priser och försäkringsskydd
• Omvärldsbevaka området, samt kunna analysera varför vi vann eller förlorade en upphandling

Kvalifikationer
• Minst tre års erfarenhet av att framgångsrikt skriva och lämna anbud
• Erfarenhet från avtalshantering, upphandling eller anbudsgivning inom offentlig sektor
• Goda kunskaper i TendSign, OPIC eller annat relevant upphandlingsstödssystem
• Mycket goda kunskaper i MS Office
• Relevant eftergymnasial utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska språket
• Meriterande med erfarenhet av tjänstesektorn, gärna från konsultverksamhet

Profil
Vi kommer att värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Du arbetar i projektform med stora kontaktytor varpå din förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med andra kollegor blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Gott omdöme och förmåga att agera självständigt är andra viktiga egenskaper likväl som sinne för detaljer och analys. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, är kundorienterad och har stort fokus på affären.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan
Ansök via ”Sök Jobbet” knappen här i annonsen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Sista ansökningsdag är 28 maj 2017, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktinfo
Caroline Hagberg
Affärsområdeschef
08 709 59 23

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08 709 59 93

Om AffärsConcept
AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. Vi hjälper köpare inom offentlig sektor att genomföra lyckade affärer. Verksamheten består av i huvudsak fem inriktningar: upphandling, utbildning, utredning, uppföljning samt upphandlingsrätt. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar. Vi hjälper kunden i hela upphandlingsprocessen. Vi utarbetar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud, arbetar med strategi och paketering av upphandlingar, uppföljning och avtalsvård mellan upphandlingarna samt tillhandahåller juridiskt stöd vid överprövningsärenden och rättsutredningar. Vi driver vid behov även rättsliga prövningar åt våra kunder inom offentlig upphandling. Läs mer om vår verksamhet på vår koncernsida www.sklkommentus.se/affarsconcept


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb