Vill du också jobba på Sveriges vassaste konsultbolag inom offentlig upphandling?

Vill du vara med och skapa större samhällsnytta och Sveriges bästa arbetsplats? Det gör vi på AffärsConcept genom upphandling och engagemang! Vi vill att du bidrar till bägge – vill du?  Sök då tjänsten som upphandlingskonsult i Malmö.

Med upphandling i fokus jobbar vi med de mest spännande och utvecklande uppdragen. Här jobbar du med flera uppdrag parallellt och med olika kunder vilket gör att du har ett varierande arbete med många nya infallsvinklar.

Vi har de vassaste medarbetarna som gärna delar med sig av sin kunskap och är nyfikna på att lära av dig utifrån dina erfarenheter. I nära samarbete med dina kollegor kommer du att fortsätta att växa och utvecklas inom upphandling hos oss samtidigt som du har väldigt kul under tiden.

I vår senaste undersökning svarade 100% av våra medarbetare att de anser sig ha meningsfulla arbetsuppgifter och 96,8% anser sig ha god kamratskap med sina kollegor. Vi tror på en nära gemenskap och att göra nytta för våra kunder.

För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tredagars utbildning i självledarskap. Flexibilitet är en självklarhet för oss och för att du inte ska behöva gå hungrig äter vi frukost tillsammans en gång i veckan och erbjuder subventionerad lunch. Att hitta på saker tillsammans tycker vi också är kul och viktigt, därför har vi en särskild grupp medarbetare som anordnar olika aktiviteter för alla. Med hjälp av friskvårdsbidraget uppmuntrar vi också till rörelse utanför jobbet.

För att passa in i den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med upphandling, framförallt entreprenad, IT och tjänsteupphandlingar, samt relevant utbildning. Du har goda projektledaregenskaper och ett härligt driv där du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden. Du är inte rädd att ta plats och duktig på att anpassa dig till nya människor och miljöer. Framförallt tycker du om att ha kul på jobbet!

Det händer mycket hos oss och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Mer info du på www.sklkommetus.se

Har du frågor om tjänsten som upphandlingskonsult är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 18 januari 2018, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Genom att vara:
• Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
• Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper

Blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Om AffärsConcept
AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. Vi hjälper köpare inom offentlig sektor att genomföra lyckade affärer. Verksamheten består av i huvudsak fem inriktningar: upphandling, utbildning, utredning, uppföljning samt upphandlingsrätt. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar. Vi hjälper kunden i hela upphandlingsprocessen. Vi utarbetar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud, arbetar med strategi och paketering av upphandlingar, uppföljning och avtalsvård mellan upphandlingarna samt tillhandahåller juridiskt stöd vid överprövningsärenden och rättsutredningar. Vi driver vid behov även rättsliga prövningar åt våra kunder inom offentlig upphandling.


Sista ansökningsdag:
2018-01-18

Ref.nr
3655718479

Kontaktinfo:
Ebba Bertilsdotter
tf regionchef AffärsConcept Malmö
040- 661 62 13

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08- 709 59 93