Vill du också jobba på Sveriges vassaste konsultbolag inom offentlig upphandling?

Vill du vara med och skapa större samhällsnytta och Sveriges bästa arbetsplats? Det gör vi på AffärsConcept genom upphandling och engagemang! AffärsConcept expanderar och söker nu ytterligare upphandlingskonsulter till våra kontor i Göteborg och Malmö som vill vara med och göra skillnad.

Med upphandling i fokus jobbar vi med de mest spännande och utvecklande uppdragen. Här jobbar du med flera uppdrag parallellt och med olika kunder vilket gör att du har ett varierande arbete med många nya infallsvinklar.

Vi har de vassaste medarbetarna som gärna delar med sig av sin kunskap och är nyfikna på att lära av dig utifrån dina erfarenheter. I nära samarbete med dina kollegor kommer du att fortsätta att växa och utvecklas inom upphandling hos oss samtidigt som du har väldigt kul under tiden.

I vår senaste undersökning svarade 100 % av våra medarbetare att de anser sig ha meningsfulla arbetsuppgifter och 96,8% anser sig ha god kamratskap med sina kollegor. Vi tror på en nära gemenskap och att göra nytta för våra kunder.
För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tredagars utbildning i självledarskap. Att hitta på saker tillsammans tycker vi är viktigt, därför har vi en särskild grupp medarbetare som anordnar olika aktiviteter för alla. Med hjälp av friskvårdsbidraget uppmuntrar vi också till rörelse utanför jobbet.

För att passa in i den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med upphandling, framförallt entreprenad-, IT- och/eller tjänsteupphandlingar, samt relevant utbildning. Du har goda projektledaregenskaper och ett härligt driv där du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden. Du är inte rädd att ta plats och duktig på att anpassa dig till nya människor och miljöer. Framförallt tycker du om att ha kul på jobbet!

Det händer mycket hos oss och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Har du frågor om tjänsten som upphandlingskonsult är du välkommen att kontakta oss. Ange i din ansökan vilken placeringsort du önskar, sista ansökningsdag är 25 april 2018. Vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Besök oss gärna på SOI i Jönköping 16-18/4, så får du träffa oss – dina nya kollegor!

Vi ser fram emot din ansökan!

Genom att vara:

• Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
• Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper

Blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Om AffärsConcept
AffärsConcept är Sveriges största konsultföretag inom offentlig upphandling och ingår i SKL Kommentus koncernen. Vi hjälper köpare inom offentlig sektor att genomföra lyckade affärer. Verksamheten består av i huvudsak fem inriktningar: upphandling, utbildning, utredning, uppföljning samt upphandlingsrätt. AffärsConcept är verksamt i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje år utför vi ca 400 konsultuppdrag och genomför 150 utbildningsdagar. Vi hjälper kunden i hela upphandlingsprocessen. Vi utarbetar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud, arbetar med strategi och paketering av upphandlingar, uppföljning och avtalsvård mellan upphandlingarna samt tillhandahåller juridiskt stöd vid överprövningsärenden och rättsutredningar. Vi driver vid behov även rättsliga prövningar åt våra kunder inom offentlig upphandling. Läs mer om vår verksamhet på www.affarsconcept.se


Sista ansökningsdag
2018-04-25

Kontaktinfo
Ebba Bertilsdotter
tf Regionchef Syd
040-661 62 13

Niclas Andersson
Regionchef Väst
031-701 62 04

Daniel Yousefi
HR-ansvarig
08-709 59 93