Vill du också jobba på Sveriges vassaste konsultbolag inom offentlig upphandling?

Vill du vara med och skapa större samhällsnytta och Sveriges bästa arbetsplats? Det gör vi på AffärsConcept genom upphandling och engagemang! Vi vill att du bidrar till bägge – vill du?

Med upphandling i fokus jobbar vi med de mest spännande och utvecklande uppdragen. Här jobbar du med flera uppdrag parallellt och med olika kunder vilket gör att du har ett varierande arbete med många nya infallsvinklar.

Vi har de vassaste medarbetarna som gärna delar med sig av sin kunskap och är nyfikna på att lära av dig utifrån dina erfarenheter. I nära samarbete med dina kollegor kommer du att fortsätta att växa och utvecklas inom upphandling hos oss samtidigt som du har väldigt kul under tiden.

I vår senaste undersökning svarade 100% av våra medarbetare att de anser sig ha meningsfulla arbetsuppgifter och 96,8% anser sig ha god kamratskap med sina kollegor. Vi tror på en nära gemenskap och att göra nytta för våra kunder.

För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tredagars utbildning i självledarskap. Flexibilitet är en självklarhet för oss och för att du inte ska behöva gå hungrig äter vi frukost tillsammans två gånger i veckan och erbjuder subventionerad lunch. Att röra på sig tycker vi också är kul därför spelar vi gärna en pingismatch med dig på kontoret eller ser till så du kan träna på din fritid med hjälp av friskvårdsbidraget.

För att passa in i den här rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med upphandling, framförallt IT-upphandlingar, samt relevant utbildning. Du har goda projektledaregenskaper och ett härligt driv där du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden. Du är inte rädd att ta plats och duktig på att anpassa dig till nya människor och miljöer. Framförallt tycker du om att ha kul på jobbet!

Det händer mycket hos oss och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Mer info du på www.sklkommentus.se eller så är du välkommen att kontakta oss.

Genom att vara:

• Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
• Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper

Blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Glöm inte att sista ansökningsdag är 31 oktober!

Ref.nr: 3584360258

Kontaktinfo:

Charlotte MurrayKonsultchef, 08- 709 55 09
Daniel YousefiHR-ansvarig, 08-709 59 93