Hela den här sidan är en annons.

Grundutbildning för Upphandlare 3 dagar

Snåriga regler och komplicerade avtal? Med grundläggande kunskaper om LOU, hur upphandlingsprocessen ser ut och vilka moment som ingår i offentlig upphandling kan du känna dig tryggare i ditt arbete och att genomföra enklare upphandlingar.

Dag ett fokuserar på upphandlingsjuridiken och resterande dagar fokuserar på den praktiska upphandlingsprocessen från behovsanalys till tecknande av avtal. Utbildningen utgår från ett affärsmässigt förhållningssätt.

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som är ny i rollen som upphandlare eller dig som ofta deltar i upphandlingsprocessen och vill få en bättre förståelse för den.

Utbildningen lämpar sig väl även för de som har lång erfarenhet av inköp på den privata sidan och nu arbetar som upphandlare eller upphandlingschef i den offentliga sektorn.

Syfte och utbildningsmål
Syftet med utbildningen är att ge deltagarna de grundläggande kunskaper om LOU/LUF samt kunskap om de grundläggande momenten för att kunna genomföra en offentlig upphandling från början till slut.

Målet med utbildningen är att du, med den kunskap och de verktyg du får, ska känna dig trygg att i rollen som upphandlare kunna genomföra enklare upphandlingar eller som kravställare kunna bidra fullt ut i upphandlingsprocessen.

Upplägg
En utbildning om tre dagar som genomförs dels öppen och schemalagd, dels som uppdragsutbildning anpassad utifrån era behov och önskemål.

Datum och anmälan
Besök colligio.se/utbildning för aktuell information om datum och anmälan.

Kontakta Lotta Berglund för mer information om Grundutbildning.
Tel: 023-661 66 17
E-post: lotta.berglund@colligio.se

”Jag är mycket nöjd! Per är mycket kunnig och delar med sig av sina erfarenheter. Det är lätt att lyssna på honom och han berättar på ett enkelt sätt. Jag har fått en bra bild av vad upphandling innebär och vill såklart lära mig mera!”