Hela den här sidan är en annons.

Kompetensen ökar bland Sveriges upphandlare

Att se att kompetensnivån ökar bland Sveriges upphandlare är något vi på Colligio gläds av. Samtidigt ökar också kraven på att våga utmana och pröva den nya lagstiftningen och förnya upphandlingar som stimulerar marknaden till mer anbud och bättre affärer.

Våra utbildningar på Colligio är alltid uppdaterade och anpassade till alla de förändringar som sker inom offentlig upphandling, en utbildning hos oss ger dig en trygg grund att stå på och våga vara med och utveckla offentlig upphandling till att bli bäst i världen.

Colligio erbjuder utbildningar på olika nivåer för dig som inköpare/upphandlare, beställare eller anbudsgivare inom offentlig upphandling. Vi erbjuder även kundanpassade utbildningar, seminarier och workshops. Colligio har genom åren diplomerat cirka 1000 upphandlare.

Utbildningen Diplomerad Upphandlare

Har du redan en plattform att stå på när det gäller offentlig upphandling så ska du välja att delta i Diplomerad Upphandlare. Utbildningen är uppdelad i tre block om vardera tre dagar.

Vad säger deltagarna om kursen Diplomerad Upphandlare?

”Bra upplägg på kursen och mycket bra föreläsare. Per och Amar kompletterade verkligen varandra!”

”Kursen överträffade mina förväntningar”

”Motsvarade helt mina förväntningar och de var ganska höga då jag fick tips från en kollega om kursen som sa att den skulle vara bra.”

Grundutbildning offentlig upphandling

Vill du snabbt få grunderna i offentlig upphandling som beställare eller leverantör välj vår Grundutbildning offentlig upphandling 1 dag.

Är du i behov av en grundligare plattform; välj Grundutbildning offentlig upphandling 3 dagar.

Kundanpassade utbildningar

Våra kundanpassade utbildningar utgår ifrån din organisations behov och önskemål, och bedrivs när och där det passar er.

Utbildningsledare är våra egna experter/upphandlingskonsulter från Colligio samt externa föreläsare med lång erfarenhet och spetskompetens inom aktuella områden.

Kontakt:

Lotta Berglund,
023-661 66 17
lotta.berglund@colligio.se