Hela den här sidan är en annons.

Så förenklar du den digitala inköpsprocessen

Offentlig upphandling handlar bara delvis om lagstiftning och regelverk. I själva verket handlar offentlig upphandling om att säkerställa att våra gemensamma skattepengar spenderas effektivt genom konkurrensutsättning, transparens och likabehandling. e-Avrop hjälper dig som upphandlare att göra den goda affären!

Vi är ett svenskt företag som tillhandahåller kunskap och system för den digitala inköpsprocessen. Vi erbjuder systemstöd för inköpsanalys, e-upphandling och e-handel i offentlig sektor. Enligt våra användare är våra system lätta att lära sig och enkla att använda. Våra system utvecklas kontinuerligt i samråd med våra kunder som är experter inom upphandling och inköp.
Tillsammans med våra kunder bidrar vi till bättre upphandling för att möjliggöra den goda affären.

 • Konsulttjänster hos e-Avrop
  e-Avrop AB tillhandahåller en gedigen kompetens och erfarenhet inom såväl praktiskt utförande som strategier och juridik på upphandlings- och avtalsområdet.
 • Upphandlingskonsult
  Våra professionella seniora konsulter finns tillgängliga för strategisk rådgivning, som projektledare för hela eller delar av upphandlingsprojekt, som upphandlare, som resursförstärkning m.m.
 • Avtalsuppföljning
  Analys och strategisk rådgivning för att skapa en metod och struktur för att följa upp specifika avtal.
 • Utvärderingsmetodik
  Strategisk rådgivning i utvärderingsmetodik inom offentlig upphandling. Vi arbetar endast med valida och verifierbara metoder.
 • Avtalsdatabas
  Våra erfarna konsulter analyserar befintliga avtal och lämnar därefter ett förslag på en struktur för avtalsdatabasen. Uppdrag genomförs i ett nära samarbete med uppdragsgivaren med fokus på att de mål som uppdragsgivaren har med sin avtalsdatabas ska uppnås på bästa sätt.
 • Publicering av avtal
  Vi lägger upp befintliga avtal i uppdragsgivarens avtalsdatabas i enlighet med överenskommen struktur med fokus på användarvänlighet och sökbarhet.

 

Ladda ner dokument

Fyll i ditt namn och e-postadress nedan, och välj sedan det dokument i rullistan som du önskar få länk till och du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till dokumentet för att ladda ner det.

Dina personuppgifter kommer endast att användas om vi önskar kontakta dig med anledning av din kontakt med oss. De kommer inte att lämnas till annan part. Uppgifterna sparas i 36 månader. Om du vill ändra/rätta/radera/begränsa eller på annat sätt invända mot eller har frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta oss på adress: info@e-avrop.com

Inköpssystem i praktiken-ett whitepaper från e-Avrop
Du kan gratis få e-Avrops kostnadsfria white paper Inköpssystem i praktiken. Det ger dig den grundinformation du behöver inför beslutet att införa ett inköpssystem.I Inköpssystem i praktiken får du bland annat besked om vilken nytta din organisation har av att införa ett inköpssystem, vanliga misstag som görs när inköpssystem införs och hur du kan undvika dem samt hur du mäter om satsning på ett inköpssystem är lyckad eller ej. Ange dina uppgifter nedan så kommer ditt white paper med vändande e-post.

E-avrop-Inköpssystem i praktiken
Ja tack, skicka gärna länken till dokumentet "Inköpssystem i praktiken"
Jag godkänner att mina uppgifter lagras av Upphandling24 och e-Avrop (Upphandling24 integritespolicy) *


ESPD i upphandlingsdokumenten

På e-Avrop har vi skapat ett upphandlingsdokument där vi försöker att beskriva ESPD-systemet i dess helhet.

E-avrop ESPD i upphandlingsdokumenten
Ja tack, skicka gärna länken till dokumentet "ESPD i upphandlingsdokumenten"
Jag godkänner att mina uppgifter lagras av Upphandling24 och e-Avrop (Upphandling24 integritespolicy) *


Vägledning – Att avsluta en upphandling med e-auktion

e-Avrop har lanserat en helt integrerad auktionsmodul i upphandlingsstödet. Modulen kan därmed användas tillsammans med alla övriga funktioner. Auktionsmodulen följer LOU och skapar alla nödvändiga dokument och informerar anbudslämnare om regler och tidsramar. Alla upphandlingar kan från och med nu avslutas med auktion. Auktion kan genomföras i helt eller delat anbud, lägsta pris eller som ekonomiskt mest fördelaktiga.

E-avrop Vägledning-att avsluta en upphandling med e-faktura
Ja tack ,skicka gärna länken till dokumentet "Vägledning – Att avsluta en upphandling med e-auktion"
Jag godkänner att mina uppgifter lagras av Upphandling24 och e-Avrop (Upphandling24 integritespolicy) *