Hela den här sidan är en annons.

Missa aldrig en upphandling

En upphandlingsplattform är allt du som arbetar med offentlig upphandling behöver. Bevaka, svara och samarbeta. På ett och samma ställe. Vi samlar kontinuerligt in alla upphandlingsannonser från samtliga upphandlare.

 

En upphandlingsplattform från Pabliq är allt du som arbetar med offentlig upphandling behöver. Bevaka, svara och samarbeta. På ett och samma ställe.
Vi samlar kontinuerligt in alla upphandlingsannonser från samtliga upphandlare. Detta i kombination med att vi utvecklat helt nya, smarta funktioner gör Pabliq till något så unikt som en komplett upphandlingsplattform.
Aldrig mer behöver du riskera att upphandlingar faller mellan stolarna för att de mailas mellan kollegor. I Pabliq kan ni samarbeta i samma vy, delegera arbete till andra kollegor, och följa arbetet i minsta detalj.

En tjänst från e-Avrop

Är du leverantör och arbetar med upphandling så har du med största sannolikhet stött på vår andra tjänst – e-Avrop – som är ett upphandlingssystem.

Vi har fått höra många historier om upphandlingar som mejlas från kollega till kollega, med risk för att de till slut faller mellan stolarna. Tidigt förstod vi att behovet av en heltäckande tjänst var stort. Idén om Pabliq – en upphandlingsplattform – föddes ur just detta behov.

Pabliq är en heltäckande plattform som skapats med fokus på dig som leverantör av tjänster eller service. Genom att använda Pabliq kan du som leverantör på ett enkelt och överskådligt sätt identifiera möjligheter, svara på anbud och vinna fler affärer. Allt på ett och samma ställe.

Du behöver bara ett lösenord och ett login. Praktiskt, onekligen.I vårt arbete som leverantör lyssnar vi på våra användare och deras behov och kombinerar den informationen med vår gedigna kunskap. Det är viktigt för oss att Pabliq är plattformen som kan hålla leverantörerna i ett fast grepp vid handen och leda dem genom hela upphandlingsprocessen.Välkommen till Pabliq. Nu kör vi.

Konsulttjänster

Ibland har man inte tid eller kompetens att svara på en upphandling. Då kan det vara bra att ta hjälp av Pabliq.Pabliq erbjuder anbudskonsulttjänster. Ta hjälp av någon av våra erfarna anbudskonsulter som gärna hjälper er med att läsa upphandlingsdokumenten, anbudsskrivning, rådgivning, granskar, överprövar mm.Pabliq är rätt partner oavsett om det gäller enstaka frågor rörande upphandling eller om det gäller att projektleda och skriva hela anbudet. Att ta hjälp av en utomstående konsult är alltid nyttigt, det finns ständigt anledning att ifrågasätta huruvida anbudsprocesserna kan var mer effektiva samt om den bästa vinststrategin används.Oavsett vilken bransch ni befinner er i, kan Pabliqs anbudskonsulter hjälpa er att bli mer framgångsrika i ert anbudsarbete.Vi vill vara en plattform som är lätt för alla att använda, som stödjer och förenklar inköpsprocessen och som knyter samman kunder med alla typer av leverantörer i olika storlekar för att öka bredden på anbuden.

 

 

 Ernest Wessman
   VD på Pabliq