Fordonssamordnare till Upphandlings- och inköpsenheten

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vill du fylla en viktig funktion i att utveckla fordonssamordningen i Norrköpings kommun? Då kan du vara vår nya kollega!

Vilka är vi?

Upphandlings- och inköpsenheten ingår i ekonomi- och styrningsavdelningen som tillhör kommunstyrelsens kontor. Vi ansvarar bland annat för kommunens upphandlingar av varor och tjänster samt strategiska upphandlings- och inköpsfrågor. Enheten agerar också inköpscentral och genomför samordnad upphandling i vissa fall.

Enheten ansvarar för att utveckla och förbättra kommunens upphandlings- och inköpsprocess utifrån ett helhetsperspektiv. Norrköping kommuns årliga totala inköpsvolym är drygt tre miljarder kronor och upphandling och inköp är en viktig del för kommunen både vad gäller ekonomi och måluppfyllelse.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för Norrköpings kommuns fordonsflotta, som består av cirka 500 fordon, där din främsta arbetsuppgift består av att administrativt samordna och effektivisera denna. I arbetet ingår också ansvar för att samordna behovet inför varje avrop, beställning av fordon och avyttring av fordon.

I en nära framtid kan du också komma att få genomföra avrop med förnyad konkurrensutsättning av kommunens fordon samt se över hanteringen av till exempel drivmedelskort. Arbetsuppgifterna består även av uppföljning av leveranser och avtal samt.

Rollen som fordonssamordnare existerar redan idag men blir nu mer renodlad i sin utformning. Kommunen har ambition att utveckla fordonssamordningen utifrån en mängd olika aspekter och i rollen som fordonssamordnare kommer du fylla en viktig funktion i att utveckla organisationen av fordonssamordning i Norrköpings kommun.

Viss övrig administration ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du har minst en KY-utbildning inom upphandling/inköp eller gymnasieutbildning som bedöms relevant, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandlingsarbete samt administrativt arbete sedan tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet från fordons- eller maskinförsäljning, fordonsverkstad eller från kundmottagning i fordonsbranschen.

Vi ser gärna att du är självgående, strukturerad och kan ta egna initiativ i ditt arbete och gärna kommer med förbättringsförslag. I ditt dagliga arbete är du trygg i att ha många sociala kontakter och har god pedagogisk förmåga att kunna förklara ett komplext problem på ett lättförståeligt sätt. Du är intresserad av utvecklingsarbete och trivs att arbeta med frihet under ansvar.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta digitalt i olika system.

Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdatum: Vi arbetar löpande med urval men vi vill ha din ansöka senast den 30 september

Kontakt:
Upphandlings- och inköpschef Björn Andrén, på 011-15 17 95, bjorn.andren@norrkoping.se

Rekryteringsspecialist Robert Brandt, på 011-15 16 21, robert.brandt@norrkoping.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb