Upphandling24 | Utbildning

Upphandling24 Utbildning är en helt ny utbildningssatsning. Tillsammans med Sveriges bästa kursledare inom offentlig upphandling med olika fördjupande specialistområden arrangerar vi nyskapande, djupgående och lärorika heldagskurser med max 20 deltagare per tillfälle. Kort sagt: det är här vi tar innehållet från våra konferenser och produkter och förvandlar det till konkret kunskap – som lyfter din kompetens till helt nya nivåer.

Information om det nya coronaviruset
Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens information och råd. Med tanke på läget med risken för spridning av det nya coronaviruset kompletterar vi nu vissa kurstillfällen med webbsändning av våra utbildningar. Som deltagare väljer du själv om du vill vara med på plats eller följa webbsändningen live och delta via chatten. Informationen uppdateras löpande.


Aktuella kurser

Företagsutbildning

Alla våra utbildningar kan vi hålla på plats hos er. Vi tar även fram skräddarsydda utbildningar i ämnen som passar er. Kontakta gärna Maria Agrén, ansvarig för konferenser och utbildningar, för vidare diskussion och offert på maria@upphandling24.se eller 0760-49 65 00.

Kontakta oss

Har du frågor om våra kurser är du välkommen att kontakta oss på bokning@uh24.se.