Inköpscontroller till SISAB

Har du erfarenhet av inköp och upphandlingar och gillar att arbeta i en kommunikativ roll med en förmåga att skapa ett förtroende hos andra? Vill du vara med och bidra till att öka antalet elevplatser för barn och ungdomar i Stockholm? Då kanske du är SISAB:s nya medarbetare!

Rollen som inköpscontroller  

I rollen som inköpscontroller på SISAB kommer du vara en del av ett inköps-team på 13 personer. I rollen kommer du att arbeta med att följa upp företagets upphandlingar och inköp med avseende på avtalstider, avtalsvolymer, kategorivolymer, avtalstrohet, spend och affärsmässighet. Du kommer även att stötta och utbilda organisationen i inköpsrelaterade frågor. Vidare kommer du att sammanställa och analysera inköpsmönster i syfte att göra bättre upphandlingar. I rollen rapporterar du till avdelningschefen för inköp.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:

  • Stödja avdelningen i arbetet med data och beslutsunderlag för att bedriva ett kvalitativt inköps- och upphandlingsarbetet
  • Svara för bevakning av avtalstrohet, uppdatera artikellistan i inköpssystemet och vilka avtal som ligger tillgängliga i sökmotorn
  • Svara för att ta fram, analysera och presentera statistik för kontroll, uppföljning och beslutsunderlag.
  • Vara ett stöd till organisationen i inköps- och upphandlingsrelaterade frågor samt frågor om inköpssystemet, avtal, direktupphandlingar och beställningar

Din kompetens

Som person har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa förtroende. Du trivs med att arbeta med problemlösning där du ser förbättringsmöjligheter och effektiviseringspotential. Vidare har du en förmåga att analysera och dra slutsatser av inköps- och beställningsmönster. Du tycker om att planera och strukturera upp ditt arbete och kan lätt anpassa dig till nya förutsättningar i arbetet. Du delar SISAB:s värderingar.

Du har:

  • En högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi eller annat för verksamheten relevant område
  • Minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom inköp/upphandling eller annan ekonomisk styrning

Det är meriterande om du har:

  • Utbildning eller erfarenhet inom inköpsanalys, kategoristyrt inköp eller offentlig upphandling

Om SISAB
SISAB är ett värderingsstyrt bolag. Vi arbetar aktivt med att ha ett gemensamt synsätt och förhållningssätt; vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Vi erbjuder nya fina kontorslokaler i Globen, Palmfelt Center, tillgång till motionsanläggning i anslutning till kontoret, marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal. Självklart får du också ett helt gäng härliga kollegor.

Upplysningar om tjänsten
Tjänsten avser heltid. Det är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten, kontakta HR-partner Maria Forslycke på telefon 08-50843310.

Vi samverkar med fyra arbetstagarorganisationer som är representerade på SISAB. Dessa når du via vår växel, 08-508 460 00
Kommunal, Mats Lagerman
Ledarna, Robert Wetterskog
Saco, Rebecca Nyberg
Vision, Hanna Marsnäs

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats, ansök därför snarast.

Sista ansökningsdag: 31:a januari

Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss säljsamtal gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb